ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΤΟΧΩΡΟ: 10 άτομα προσπαθούσαν να σηκώσουν το κλαδί που σκότωσε την 44χρονη – Τι έδειξε η αυτοψία του δασαρχείου

Σοκάρει το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην Πιερία, όταν 44χρονη καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου την ώρα που καθόταν σε κατάστημα εστίασης.

Η 44χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα όταν έπεσε πάνω της το κλαδί πλατάνου, την ώρα που καθόταν ως θαμώνας σε υπαίθριο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λιτοχώρου, με τον στρατιωτικό σύζυγό της και την ανιψιά της.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνέβη, την Παρασκευή (12/7), γύρω στις 10 το βράδυ. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο θάνατος της γυναίκας ήταν ακαριαίος και 10 άτομα χρειάστηκαν για να σηκώσουν το κλαδί. Επιχείρησαν να της κάνουν ΚΑΡΠΑ ενώ κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η ΕΛΑΣ και το δασαρχείο πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι υπάλληλοι του δασαρχείου διαπίστωσαν πως ο πλάτανος δεν είχε κάποια αρρώστια που θα δικαιολογούσε και την πτώση του κλαδιού.

Από την Αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Χ.Σταϊκούρας για οικονομική καταστροφή λόγω κορωνοϊού: «Το κράτος αντέχει άλλους 2-3 μήνες» – Μετά θα δούμε…

evosmos

Ζήτω η τρέλα! Μα είναι δυνατόν; Βασίλης Τσιάρτας: Η υποψηφιότητά του τον οδήγησε… εκτός οικογένειας!

evosmos

Ατύχημα για τη Βίκυ Λέανδρος: Παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή – «Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους» [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Leave a Comment