ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα: Με σπασμένο χέρι και το 8χρονο παιδί – “Μας έδερνε με κουτάλες” λέει η μάνα

Μάχη για τη ζωή δίνει το 4χρονο αγοράκι στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» χτυπημένο άγρια από τον σύντροφο της μάνας του, ενώ την ίδια ώρα ο 8χρονος αδερφός του υποβλήθηκε σε ορθοπεδική επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος στο δεξί του χέρι.

Η μητέρα των παιδιών μεταφέρει το μέγεθος των τραγικών στιγμών που έζησαν για μια ακόμα φορά τα παιδιά μέσα στο σπίτι της. «Στα καλά καθούμενα χτύπαγε εμένα, χτυπούσε τα παιδιά μου με κουτάλες, με ό,τι έβρισκε. Αντικείμενα τα πέταγε πάνω μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα.

Με εισαγγελική παραγγελία, εκτός από τον 8χρονο, φιλοξενούνται και τα άλλα δύο από τα τέσσερα αγόρια της οικογένειας, ηλικίας 10 και 11 ετών αντίστοιχα. Τα δύο μεγαλύτερα παιδία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δε φέρουν εμφανή τραύματα, ωστόσο θα υπάρξει για όλα άμεσα ιατροδικαστική και παιδοψυχιατρική εκτίμηση.

Τα τέσσερα αδέρφια βρίσκονται μαζί στο Νοσοκομέιο. Κοντά τους βρίσκεται η μητέρα τους η οποία περιέγραψε και στην ΕΡΤ τα άγρια χτυπήματα των παιδιών απο τον σύντροφό της.

Από το ιατρικό ανακοινωθέν προκύπει ότι το μικρό αγόρι όταν μεταφέρθηκε στο Θριάσειο ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση, ενώ η αξονική έδειξε ότι είχε υποστεί επισκληρίδιο αιμάτωμα και εγκεφαλικό οίδημα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΜΕΤΟΣ! Χαμός στο Fame Story: Αρνήθηκε να φορέσει φούστα και η Κατσαΐτη τον έδιωξε (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Ελαιόλαδο: Συνεχίζεται το ράλι τιμών στο ράφι

evosmos

ΕΔΩ είναι Τσιμεντωμένος! Το μήνυμα για τον μικρό Άλεξ που σόκαρε τη Νικολούλη

evosmos

Leave a Comment