ΚΟΣΜΟΣ

Μέριλιν Μάνσον: Αιχμαλώτιζε και βίαζε γυναίκες σε δωμάτιο με αίμα και σβάστικες

Είχε μετατρέψει το στούντιο ηχογράφησης σε «δωμάτιο βασανιστηρίων»

«Ακόμη και αν ούρλιαζα, κανείς δεν μπορούσε να με ακούσει» εκμυστηρεύεται ένα από τα σεξουαλικά θύματα της σαδιστικής διαστροφής του Μέριλιν Μάνσον, ο οποίος είχε μετατρέψει το στούντιο ηχογράφησης του σπιτιού του σε δωμάτιο βασανιστηρίων, το οποίο ονόμαζε «δωμάτιο των κακών κοριτσιών».

Τις νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον κατηγορούμενο για σεξουαλική κακοποίηση ροκ σταρ, φέρνει στο φως το περιοδικό «Rolling Stone», καταγράφοντας τις μαρτυρίες πάνω από 50 ανθρώπων που συνεργάστηκαν ή είχαν ερωτική σχέση με τον Μάνσον. Από τις καταγγελίες τους προκύπτει ότι ο τραγουδιστής «με την παραμικρή» αφορμή έκλεινε τις συντρόφους του στο ηχομονωμένο στούντιο στο διαμέρισμά του στο δυτικό Χόλιγουντ, όπου τις βασάνιζε για ώρες.

Η πρώην κοπέλα του, το μοντέλο Ασλεϊ Μόργκαν Σμίθλαϊν, που έχει μηνύσει τον 52χρονο Μάνσον για βιασμό, αποκάλυψε ότι ήταν μία από αυτές τις γυναίκες. «Στην αρχή το έκανε να φανεί τέλειο, αλλά μετά το έκανε να μοιάζει όλο και πιο πολύ με τιμωρία» ανέφερε, προσθέτοντας ότι όσο και να ούρλιαζε κάποιος δεν θα την άκουγε, διότι το στούντιο «είχε ηχομόνωση». Εκμυστηρεύτηκε ότι όταν πάλευε για να μην τη σύρει στο στούντιο, ο Μάνσον «το απολάμβανε» ακόμα περισσότερο. «Εμαθα να μην αντιστέκομαι, γιατί του έδινα αυτό που ήθελε» κατέληξε η Σμίθλαϊν.

Ανάμεσα στις άλλες μαρτυρίες, η βοηθός του Μάνσον Ασλεϊ Γουόλτερς, που τον έχει μηνύσει για σεξουαλική επίθεση και ξυλοδαρμό, δήλωσε ότι συνήθιζε να καυχιέται για «το δωμάτιο των κακών κοριτσιών». Ενας άλλος βοηθός του, ο Ράιαν Μπράουν, ανέφερε ότι αν και δεν είδε με τα μάτια του να βάζει γυναίκες στο στούντιο, όμως όλοι γνώριζαν τι συνέβαινε σε αυτό και το αποκαλούσαν «το δωμάτιο των κακών κοριτσιών».

Αλλοι αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυψαν ότι το διαμέρισμα του 52χρονου ήταν διακοσμημένο με αίμα, γεμάτο σβάστικες και περιοδικά πορνό, ενώ πάνω από το κρεβάτι του ήταν γραμμένη με σπρέι η λέξη «AIDS».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Σαν φυλάκιο στον Αρη»: Πιλότος περιγράφει πώς είναι να ζεις στη μυστική βάση των ΗΠΑ Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό, στη μέση του πουθενά

evosmos

Σήμερα το Φεγγάρι του Λύκου – Πώς πήρε αυτό το όνομα η πανσέληνος Ιανουαρίου

evosmos

Toν ζηλεύουν όλοι οι άντρες : Έχει τρεις συζύγους, αυτός προσέχει το μωρό, εκείνες δουλεύουν

evosmos

Leave a Comment