LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήματα μητρότητας Χάρουλας Αλέξιου: «Τι θα πει δικό μου παιδί; Δεν είναι κάτι που το αγοράζεις. Δεν είναι κτήμα κανενός»

Μαθήματα μητρότητας έδωσε η Χαρούλα Αλεξίου καθώς μέσα από μια συγκλονιστική συνέντευξη είχε αναφερθεί για το φόβο που είχε όταν υιοθέτησε το παιδί της, τον Μάνο Θεοφίλου.
Παράλληλα, η Χαρούλα Αλεξίου άνοιξε τα χαρτιά της και έκανε μία εκ βαθέων αναδρομή στη ζωή και την επαγγελματική της πορεία στο τραγούδι.
Η εξομολόγηση της Χαρούλας Αλεξίου για τον γιο της, Μάνο Θεοφίλου
«Είχα έναν και μοναδικό φόβο όταν υιοθέτησα το παιδί μου, εάν θα είμαι ικανή να το αγαπήσω. Αν θα είμαι αντάξια αυτού του παιδιού. Γιατί παίρνεις ένα πλασματάκι, ένα μωρό που γεννιέται, κι έχεις όλη την ευθύνη να το μεγαλώσεις και να του δώσεις μια σωστή ζωή κι έναν σωστό κόσμο.

Θα συμβούλευα όλα τα ζευγάρια που θέλουνε να έχουν παιδάκια και δεν μπορούν να τα έχουνε «φυσικά», να μη το σκεφτούνε καθόλου, αλλά πρώτα να κοιτάξουν βαθιά μέσα τους και να δούνε αν πραγματικά θέλουν να γίνουν γονείς και τίποτα άλλο να μη τους απασχολήσει.

Το παιδί δεν είναι κτήμα μας, γιατί πολλοί λένε «θέλω να έχω ένα δικό μου παιδί». Τι θα πει δικό μου παιδί; Δεν είναι κάτι που το αγοράζεις. Δεν είναι κτήμα κανενός το παιδί, είναι ένας άνθρωπος που μεγαλώνει, για να κάνει τη δική του οικογένεια κι εσύ βλέπεις αυτό που έχεις δώσει σ’ αυτόν τον άνθρωπο, καμαρώνεις και χαίρεσαι».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ

evosmos

ΝΑ ΓΙΑΤΙ δεν μπορείς να φας ΜΟΝΟ ΕΝΑ… Μια σοκαριστική αλήθεια για τα εθιστικά πατατάκια

evosmos

Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές – Αναλυτική πρόγνωση

evosmos

Leave a Comment