ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ

Μαθηματικό παζλ μόνο για ιδιοφυΐες: Αφαιρέστε 2 σπίρτα για να λύσετε την εξίσωση – Έχετε 10 δευτερόλεπτα

Ένα νέο μαθηματικό παζλ δυσκολεύει τους χρήστες του ίντερνετ. Είστε αρκετά ευφυείς για να το λύσετε; Έχετε μόνο 10 δευτερόλεπτα στην διάθεσή σας.

Μαθηματικό παζλ: Μπορείτε να βρείτε ποιο νούμερο θα είναι στην κορυφή αφού γυρίσετε το ζάρι – Έχετε 27 δευτερόλεπτα
Τα μαθηματικά παζλ είναι μια δυσκολότερη εκδοχή των γρίφων και των παζλ, καθώς επιλύονται με πλευρική σκέψη. Για να βρείτε την σωστή απάντηση, πρέπει να σκεφτείτε και να αναλύσετε όλα τα δεδομένα λίγο διαφορετικά. Για να τα λύσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πιο δημιουργικό κομμάτι του μυαλού σας, καθώς η απάντηση δεν θα είναι προφανής.

Το παρακάτω μαθηματικό παζλ εμφανίζεται η εξίσωση «6×7=39», με τα νούμερα και τα μαθηματικά σύμβολα να είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από σπίρτα. Η εξίσωση είναι λάθος καθώς «6×7=42». Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διορθώσετε αυτήν την εξίσωση για να είναι σωστό το αποτέλεσμα, αφαιρώντας μόνο δύο σπίρτα.

Μαθηματικό παζλ για δυνατούς λύτες – Μπορείτε να βρείτε ποιος αριθμός λείπει σε 20 δευτερόλεπτα;

Το μαθηματικό παζλ γίνεται ακόμη πιο δύσκολο καθώς έχετε μόνο 10 δευτερόλεπτα για να βρείτε την σωστή απάντηση. Μπορείτε να το λύσετε;

δωδωσδ

Μαθηματικό παζλ μόνο για ιδιοφυΐες – Μπορείτε να βρείτε ποιος αριθμός λείπει σε 12 δευτερόλεπτα;

Η λύση του μαθηματικού παζλ

Εάν στο 6, αφαιρέσετε το κάτω αριστερά κάθετο σπίρτο, και στο 9 (από το 39) αφαιρέσετε το δεξιά πάνω σπίρτο, τότε η εξίσωση είναι σωστή καθώς «5×7=35»

αψαψασ

δσωσδω

Πηγή: FOXreport.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“ΒΟΜΒΕΣ” από Έλληνα επιχειρηματία στη Ρωσία: “Ο Μητσοτάκης μας κατάστρεψε”(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Νίκησε τον κορωνοϊό σε χρόνο-ρεκόρ ο N.Τραμπ: «Παίρνει εξιτήριο τη Δευτέρα – Συνήλθε πλήρως» (βίντεο)

evosmos

ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!!! ”Σπρώχνουν” τους μετανάστες οι Τούρκοι να μπουν στην πράσινη ζώνη

evosmos

Leave a Comment