ΕΛΛΑΔΑ

Μαθητής ζήτησε να πηγαίνει με κοριτσίστικα ρούχα στο σχολείο και ο διευθυντής αρνήθηκε – Έξαλλοι οι γονεις του

Ένας 7χρονος επιθυμεί να πηγαίνει σχολείο ντυμένος με κοριτσίστικα ρούχα, προκαλώντας διχασμό στους γονείς του.

Το περιστατικό
Όπως είχε υπογραμμίσει στην εκπομπή “Πρωινό” ο δικηγόρος, Φοίβος Στρουγγάρης “η μητέρα είναι έντονα υποστηρικτική προς την επιθυμία αυτή του παιδιού, ενώ ο πατέρας είναι πολύ αρνητικός και θεωρεί πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα δημιουργηθεί τοξικό” και συνέχισε λέγοντας πως “στο σπίτι παρότι το ζευγάρι δεν βρίσκεται σε διάσταση έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα”.

Ειδικότερα, ο πατέρας είχε επισημάνει “σέβομαι και αγαπώ τον γιο μου. Είμαι έτοιμος να σεβαστώ τις επιλογές του, αν αυτές διαμορφώθηκαν με την προσωπική του κρίση και όχι από την πλύση εγκεφάλου της μητέρας του”, ενώ από την πλευρά της, η μητέρα του σημείωσε “είμαι μητέρα του και οφείλω να υποστηρίξω τις επιθυμίες του παιδιού μου. Είναι άνθρωπος και έχει δικαιώματα και κανείς δεν θα του πει πως να είναι ευτυχισμένος”.

Στην εκπομπή μίλησε και ο ψυχίατρος, Δημήτρης Παπαδημητριάδης, ο οποίος τόνισε ότι “στα 7 τα παιδιά είναι στα πρώτα στάδια κατανόησης του φύλου τους και βρίσκονται σε διαδικασία εξερεύνησης. Για αυτό και είναι σημαντικό για τους γονείς να αποδέχονται και να υποστηρίζουν αυτή την εξερεύνηση. Θεωρώ αξιέπαινη την στάση της μητέρας του 7χρονου”.

Το βίντεο

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Αποκάλυψη για το επεισόδιο στην Πάρο: 10 Ρομά έδερναν έναν αστυνομικό!

evosmos

Ο κακός χαμός με την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη: «Πάνω από το πτώμα μου θα παντρευτείς τον Μπισμπίκη!» – Οι ζήλειες και οι άγριοι τσακωμοί!

evosmos

Deal μεταβίβασης των 19 παλαιών μαχητικών Mirage 2000EGM/BGM στην Κύπρο μετά την προμήθεια των Rafale;

evosmos

Leave a Comment