ΕΛΛΑΔΑ

Μακελάρης της Ανδραβίδας: Τον παράτησαν οι πρώην σύζυγοί του γιατί της κακοποιούσε!

Ρατσιστικές και σοκαριστικά κακοποιητικές ήταν οι συμπεριφορές του μακελάρη της Ανδραβίδας, που σκότωσε ένα ζευγάρι και τα δύο μωρά τους!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το patrisnews οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο αρκετά βίαιο.

Ο 61χρονος που είχε κάνει δύο γάμους, από τους οποίους είχε αποκτήσει δύο παιδιά, φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά τις δύο πρώην συζύγους του και τα παιδιά του! Η συνεχόμενη κακοποιητική συμπεριφορά του οδήγησε τις δύο γυναίκες να τον εγκαταλείψουν και να ζητήσουν διαζύγιο, παίρνοντας τα παιδιά τους μαζί. Όπως έγινε γνωστό, ο γιος του 61χρονου είναι ένστολος και η κόρη του φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο παρελθόν είχε μπλέξει με τον τζόγο και είχε καταφέρει να κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά. Στην βίλα του, που είναι πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα, υπήρχαν κάμερες για λόγους ασφαλείας.

Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της υπόθεσης

Τον τρόπο που εξιχνίασαν την τετραπλή ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε στην Ανδραβίδα και συνέλαβαν τον δράστη, παρουσίασαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγου Απόστολου Μαρτζάκλη «η εξιχνίαση του εγκλήματος και η σύλληψη του δράστη, είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας και με κλιμάκιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μύκονος: «Με τσίμπησε στα οπίσθια και μου άρπαξε το Rolex των 90.000 ευρώ»

evosmos

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Νέο Κόσμο: Για ποιο λόγο δεν προστάτευσε η θωρακισμένη BMW τον Β.Ζαμπούνη

evosmos

Χριστίνα Χριστοφάκη: Η τελευταία σύντροφος του Θ.Πάγκαλου – Τι είχε πει στον Μ.Κλίντον για τη διαφορά ηλικίας

evosmos

Leave a Comment