ΕΛΛΑΔΑ

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 70ΧΡΟΝΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΝΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 36ΧΡΟΝΙΑ!

Εργαζόταν για 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση τόσο στην επιχείρηση στη Γλυφάδα, όσο και στην παραθεριστική κατοικία στο Τραγονήσι που βρίσκεται στους Πεταλιούς, όπου ήταν ο επιστάτης. Άνθρωπος εμπιστοσύνης, είχε τον έλεγχο των πάντων στο νησί, ενώ ήταν γνωστός ως Άρης, τόσο στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, όσο και στην επιχείρηση.

Ο λόγος για τον Αντέλ Αριστείδη, όπως είχε βαπτιστεί, Ελ Μπουράυ, γεννημένο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, που σήμερα μπήκε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού δολοφόνησε τη Μαρία Καρνέση (αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), τον Αντώνη Βλασσάκη (σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση και CEO της ναυτιλιακής και τον Ηλία Κουκουλάρη, πρώην καπετάνιο και υπάλληλο, κατέβηκε στο υπόγειο της εταιρείας και αυτοκτόνησε.

Είχε πρόσβαση σε όλα τα σπίτια

Ο 70 χρονος ήταν για χρόνια ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της εφοπλιστικής οικογένειας. Μάλιστα, δεν ήταν μόνο εργαζόμενος, αλλά και φροντιστής των κατοικιών των μελών, ενώ είχε αναλάβει και τη φροντίδα της πιο ηλικιωμένης γυναίκας της οικογένειας.

Ο ίδιος είχε πρόσβαση στις πολυτελείς κατοικίες τους. Μέσα σε μία από αυτές του είχε παραχωρηθεί χώρος για να διαμένει.

Πρόσφατα, οι δύο αδελφές του ανακοίνωσαν ότι απολύεται. Ο Άρης θεώρησε άδικη την απόλυση. Κανείς όμως δεν περίμενε την αντίδρασή του. Πήγε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού σκότωσε τα «αφεντικά» του, όπως τα χαρακτήρισε, αυτοκτόνησε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Καταστρέφονται από μόνοι τους! Έμποροι στη Θεσσαλονίκη: “Από Δευτέρα τα καταστήματα θα κλείνουν στις 19:00”

evosmos

Σαν ανάκτορο, κυματίζει η ελληνική σημαία: Αυτό είναι το σπίτι που μένει σήμερα ο Σφακιανάκης μετά τον χωρισμό

evosmos

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΤΗΣ ΣΤΥΓΕΡΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ! ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

evosmos

Leave a Comment