ΚΟΣΜΟΣ

Μαμά 8 παιδιών έμαθε ότι είναι έγκυος 2 εβδομάδες πριν γεννήσει – έκανε δίδυμα!

Η Annie Tupou με τον άντρα της είχαν 8 υπέροχα παιδιά και ένιωθαν πως η οικογένειά τους είναι ολοκληρωμένη. Ωστόσο, τους περίμενε μία μεγάλη έκπληξη, και μάλιστα… διπλή!

Όταν η 33χρονη μητέρα έμαθε πως ήταν έγκυος για ακόμα μια φορά, έπεσε από τα σύννεφα αφού το ανακάλυψε όταν ήταν ήδη 6 μηνών έγκυος. «Ένιωθα κουρασμένη, οπότε έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και ήταν θετικό. Δεν είχα νιώσει καμία κίνηση ή σύμπτωμα παρόμοιο με τις προηγούμενες 8 εγκυμοσύνες μου. Όταν πήγα στον γυναικολόγο για υπερηχογράφημα, μου είπε ότι έμεινα έγκυος πριν 6 μήνες και πως περίμενα το ένατο παιδί μου» ανέφερε.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στα παιδιά τους και όλα ήταν ενθουσιασμένα με το αδερφάκι που θα γεννιόταν σε λίγες εβδομάδες. Σύντομα, όμως, η οικογένεια θα ερχόταν αντιμέτωπη με ακόμα μία έκπληξη.

«Λίγες μέρες αργότερα, στα τέλη Απριλίου, ήμουν στο κρεβάτι και έβλεπα μια ταινία. Τα παιδιά είχαν πέσει όλα για ύπνο και ο άντρας μου έλειπε εκτός πόλεως για δουλειές. Είναι πολύ σπάνιο να περνάω χρόνο μόνη μου, οπότε το απολάμβανα. Ξαφνικά, με έπιασε ένας πόνος στο στομάχι. Δεν πανικοβλήθηκα. Σκέφτηκα ότι είναι πόνοι Braxton Hicks και ξάπλωσα. Ήταν πολύ νωρίς για να γεννήσω και υπέθεσα πως οι πόνοι θα περνούσαν σε λίγη ώρα» θυμάται η Annie .

Στη συνέχεια έπεσε για ύπνο, αλλά ξύπνησε λίγο αργότερα με τους πόνους να είναι ακόμα πιο έντονοι. Μέσα σε λίγη ώρα ήρθε σπίτι η πεθερά της για να μείνει με τα παιδιά, ενώ η ίδια πήγε εσπευσμένα στο μαιευτήριο όπου ξεκίνησε αμέσως ο τοκετός.

Ωστόσο, αφού γεννήθηκε η ένατη κόρη της, η Leylani, η Annie συνέχισε να πονάει. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και οι γιατροί είδαν να ξεπροβάλει ακόμα ένα κεφαλάκι – ήταν η δίδυμη αδελφή της Leylani, η Tilila!

Οι δίδυμες αδερφές Leylani & Tilila, που σήμερα είναι πέντε μηνών, είναι πλέον σπίτι μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια τους, 10, 9, 8, 7, 5, 4 και 14 μηνών αντίστοιχα.

«Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι όχι μόνο δεν θα καταλάβαινα ότι ήμουν έγκυος, αλλά κι ότι ενώ περίμενα ένα, γέννησα δύο μωρά! Ο άντρας μου έμαθε ότι κάναμε δίδυμα από το τηλέφωνο και ήταν πολύ σουρεαλιστικό» λέει η ευτυχισμένη μαμά και προσθέτει:

«Μερικοί λένε ότι δέκα παιδιά κάτω των δέκα είναι πάρα πολλά και ότι θα μας επιβαρύνουν οικονομικά – αλλά εμείς νιώθουμε ευλογημένοι. Δεν κάναμε τα παιδιά μας με βάση τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, θα τα καταφέρουμε. Έχουμε την οικογένειά μας να μας στηρίζει και μέχρι τώρα, με 8 παιδιά, τα καταφέραμε μια χαρά. Δεν θα είναι τόσο δύσκολο να μεγαλώσουμε δύο επιπλέον μωράκια». Πηγή: thesun.co.uk

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φρίκη στη Βρετανία: 24 άνδρες κατηγορούνται πως βίαζαν και εξέδιδαν μια 13χρονη στο Μπράντφορντ

evosmos

Μετά τα όργια με 14χρονους η 32χρονη “μανούλα” τριών παιδιών ετοιμάζεται για το OnlyFans! «Δεν έχω τίποτα να χάσω!», λέει και προκαλεί και πάλι σάλο!

evosmos

Κολοράντο: Πολίτες παίρνουν στο κυνήγι οπαδούς του «BLM» – Είχαν επιτεθεί σε άνδρα σε καροτσάκι (βίντεο)

evosmos

Leave a Comment