LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Οι γυναίκες παρακαλάνε για ένα βράδυ μαζί μου. Κορίτσια, αρραβωνιάστηκα, σταματήστε»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση, σε συνέντευξή τους στο περιοδικό “ΟΚ!” και στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα, μίλησαν για τη σχέση τους.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποδέκτης πολλών μηνυμάτων από γυναίκες
Ο θεατρικός παραγωγός, απαντώντας σε όσους ισχυρίστηκαν πως ο δεσμός του με την Ιλάειρα δεν είναι αληθινός, υπογράμμισε “αυτό που βλέπει ο κόσμος είναι πιο αληθινό και από το Ευαγγέλιο. Ότι τι; Η Ιλάειρα γοητεύτηκε από τα χρήματά μου;

Η οικογένειά της είναι μια χαρά, όλον τον αρραβώνα οι γονείς της τον έκαναν. Ή εγώ που άκουσα ότι “βρήκε τώρα το κοριτσάκι…”, Όλα αυτά τα χρόνια η ζωή μου περιστοιχιζόταν από κοριτσάκια που ήθελαν να είναι μαζί μου.

Εγώ δεν ήθελα!Και ειδικά τώρα που αποκαλύφθηκε η σχέση μας και έφυγαν κάποια σύννεφα του στυλ “μήπως ο Μαυρίκιος δεν μπορεί να είναι με γυναίκες;”, ξέρεις πόσες μου στέλνουν μηνύματα κάθε μέρα; Κορίτσια, αρραβωνιάστηκα, σταματήστε”.

Μόνο η Ιλάειρα Ζήση κατάφερε να κερδίσει τον Μαυρίκιο Μαυρικίου
Και πρόσθεσε για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που λαμβάνει ““Aχ, δεν το πιστεύω ότι βγήκαμε τότε και δεν έγινε κάτι!” ή “Θέλω πολύ να κάνω κάτι μαζί σου, γιατί αν έχεις τέτοιο πάθος όταν τραγουδάς, φαντάζομαι πόσο παθιασμένος θα είσαι όταν κάνεις έρωτα”.

Τέτοια πράγματα. Εγώ θα πω ότι πραγματικά η Ιλάειρα ήταν εκείνη που μου το έβγαλε αυτό, καμία άλλη γυναίκα δεν μπόρεσε όλα αυτά τα χρόνια. Και ελπίζω να φανώ αντάξιός της”.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λουτράκι: Aλεπού έκανε την εμφάνισή της στην πόλη αναζητώντας τροφή [BINTEO]

evosmos

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

evosmos

Γρεβενά: Ασθενής επιτέθηκε σε γιατρό επειδή δεν τον ικανοποίησε η διάγνωση

evosmos

Leave a Comment