ΕΛΛΑΔΑ

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Στον στρατό με χτύπησαν και προσπάθησαν να με βιάσουν

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύπτοντας ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους.

«Εχω δεχθεί bullying για τα κιλά μου, για τις επιλογές μου, ακόμη και στον στρατό. Με χτύπησαν στον στρατό και με έστειλαν στο νοσοκομείο. Αποπειράθηκαν μέχρι και να με βιάσουν. Με κλείδωναν στον φοριαμό και μου έβαζαν κέρματα μέσα στο στόμα μου γιατί ήθελαν να κάνω το τζουκ μποξ» είπε ο θεατρικός επιχειρηματίας.

Η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε και η ίδια όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία και ξέσπασε σε κλάματα.

«Είχα πρόβλημα με τις καθηγήτριές μου. Θυμάμαι μια δασκάλα στο σχολείο που μας χτυπούσε, με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο επειδή ήμουν πάρα πολύ διαφορετική. Έλεγα στη μαμά μου ότι δεν έχω φίλους και μου έλεγε θα πας στο Λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο Πανεπιστήμιο και θα βρεις… Δεν ταίριαζα με τους άλλους. Επειδή ήμασταν σε ένα μικρό χωριό, οι καθηγητές δεν είχαν διαγνώσει ότι είχα δυσλεξία. Οι καθηγήτριες μου έλεγαν ότι θα αποτύχεις, δεν θα κάνεις τίποτα. Πάντα είχα μεγάλη πίστη και με κράτησε ο Θεός. Πήγαινα στο δωμάτιο μου και έλεγα Θεέ μου, πάρε με… Έχω καταλάβει ότι αξίζεις να ζεις και αξίζει για πάρα πολλούς λόγους» εξομολογήθηκε κλαίγοντας η Ιλάειρα Ζήση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μερομήνια: Τσουχτερό κρύο τον Μάρτιο – Με τι καιρό θα κάνουμε παρέλαση την 25η Μαρτίου

evosmos

Βαρβιτσιώτης: 122 ακίνητα στο πόθεν έσχες του – Τι δηλώνει ο ίδιος

evosmos

Τον έχει “καταστρέψει” η Αλ. Παναγιώταρου τον πρώην SURVIVOR, Στάθη Σχίζα! Άγριος τσακωμός σε νυχτερινό κέντρο των νοτίων προαστίων – Το ΒΙΝΤΕΟ μιλάει μόνο του

evosmos

Leave a Comment