ΕΛΛΑΔΑ

ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ – Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, ισχυρές δυνάμεις της οποίας κλήθηκαν και έχουν αποκλείσει την πλατεία της Νέας Σμύρνης και την οδό 25ης Μαρτίου 13, ύστερα από επίθεση με πυροβολισμούς σε μπαρ που ήταν γεμάτο κόσμο όπως και η πλατεία, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει την ζωή του, ακόμη δύο να τραυματιστούν σοβαρά και ένας πολύ ελαφρά.

Ένας άγνωστος δράστης που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρυβόταν πίσω από μία πρασιά έξω από το μπαρ, ξαφνικά τράβηξε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά του μπαρ με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός τόσο στο κατάστημα όσο και στην γύρω περιοχή που ήταν γεμάτη κόσμο και περαστικούς και έτρεχαν να σωθούν.

Ο δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε-έξι φορές προς το κατάστημα με πιστόλι, με αποτέλεσμα να δεχτούν τα πυρά πελάτες του μπαρ. Ένας άντρας σωριάστηκε νεκρός, ενώ έχουν τραυματιστεί βαριά ένας ακόμη άντρας, μία κοπέλα που είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και εντελώς ελαφρά ένας ακόμη άντρας.

Πιο συγκεκριμένα, νεκρός με δύο σφαίρες στο κεφάλι έπεσε ένας άντρας αλβανικής καταγωγής και σοβαρά τραυματίας με τραύμα στον θώρακα έπεσε ένας ακόμη που καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το θύμα.

Η κοπέλα που τραυματίστηκε επίσης σοβαρά, δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και καθόταν πιο δίπλα, ήταν παντελώς άσχετη με τους άλλους δύο και απλά είχε πάει από άλλη περιοχή στο συγκεκριμένο μπαρ και έπινε το ποτό της.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ενώ στο σημείο δόθηκαν απλά Πρώτες Βοήθειες και σε έναν ακόμη άντρα που τραυματίστηκε πολύ ελαφρά.

Ο δράστης εκμεταλλευόμενος τον πανικό κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας ανάμεσα στο πλήθος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, κάμερες του καταστήματος έχουν καταγράψει τις κινήσεις του. Στο σημείο έχουν μεταβεί αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Στην ευρύτερη περιοχή η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, με τα κίνητρα της επίθεσης να παραπέμπουν σε μαφιόζικου τύπου εκτέλεση και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λαμία: «Έβρεξε λεφτά» και γέμισε η πίστα με χιλιάδες ευρώ σε γλέντι βάπτισης – «Ίσως ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ»

evosmos

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!

evosmos

Αρχίσαμε! Ο Πορτοσάλτε στρώνει το έδαφος για τις παραχωρήσεις Μητσοτάκη στον Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment