LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Μα τον Θεό θέλω να τα ξυρίσω»: Συγκλονίζει η κόρη της Άντζελας Δημητρίου για το πρόβλημα υγείας μετά την εγκυμοσύνη

Τους πρώτους μήνες με την κόρη της διανύει η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη και μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της μέσα από τα social media.

«Μα τον Θεό θέλω να τα ξυρίσω»
Στις αρχές του Αυγούστου, γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάνοντας ευτυχισμένη γιαγιά τη λαϊκή τραγουδίστρια η οποία δε χορταίνει τις στιγμές με την εγγονή της.

Η Όλγα Κιουρτσάκη μέσα από το instagram και το Tik Tok μοιράζεται και τις έντονες στιγμές της μητρότητας αλλά και το άγχος της για τις αλλαγές στην εμφάνισή της.

«Πήρα 11 κιλά στην εγκυμοσύνη. Τα πρώτα 5 τα έχασα στο μαιευτήριο, μόνο κοιλιά είχα. Τα υπόλοιπα 6 κιλά τα έχασα μέσα σε 15 μέρες από την κούραση, το άγχος μου και από τα baby blues (δυσφορία μετά τον τοκετό). Έκλαιγα τις πρώτες μέρες αρκετά, δεν ήξερα πώς θα το διαχειριστώ ήταν κάτι καινούργιο για εμένα να έχω παιδάκι», είχε αναφέρει πρόσφατα.

Στη νέα της ανάρτηση η Όλγα Κιουρτσάκη με αποκαλύπτει: «Μέσα σε όλα έχω την μεγαλύτερη και την περισσότερη τριχόπτωση από ποτέ. Μα τον Θεό θέλω να τα ξυρίσω», σχολιάσει με τη σχετική φωτογραφία στο instagram.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ελληνοτουρκικά – Παραλήρημα Ακάρ: Η Ελλάδα έχει στρατικοποιήσει 16 από τα 23 νησιά – Αυτό είναι παράνομο

evosmos

Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι: «Από τώρα και στο εξής μιλάμε στην Κύπρο για δυο χωριστά κράτη»

evosmos

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποκαλύπτει πότε θα βγάλει τη μάσκα – Η νέα σοκαριστική φωτογραφία

evosmos

Leave a Comment