ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλης κλίμακας επίθεση του Αζερμπαϊτζάν σε εξέλιξη στο Αρτσάχ: Πλήττουν με βαρέα ρουκετοβόλα το Στεπανακέρτ

Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας ανακοίνωσε την έναρξη ευρείας κλίμακας επίθεσης του στρατού του Αζερμπαϊτζάν στο νότιο τμήμα του Ναγκόρνο Καραμπάχ λίγες ώρες αφού ο Τούρκος ΥΠΕΞ βρίσκεται στο Μπακού και σχεδόν αμέσως μετά από την ανακοίνωση των αρμενικών δυνάμεων που δήλωσαν ότι ανακατέλαβαν εδάφη του νότιου Αρσάχ και δημοσίευσαν σχετικά βίντεο με εγκαταλειμένες αζερικές πυροβολαρχίες.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή της η εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Άμυνας Σουσάν Στεπανιάν, μετά το μεσημέρι οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν ενεργοποίησαν εφεδρικές δυνάμεις , μεγάλο αριθμό στρατιωτικού οπλισμού συμπεριλαμβανομένων αρμάτων μάχης και πυροβολικού.
Η ίδια ανέφερε ότι οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν άρχισαν να βάλλουν με ρουκέτες μεταξύ αυτών και βαρέως τύπου εναντίον της πόλης Στεπανακέρτ στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.



Επίσης το υπουργείο Εξωτερικών της Αρμενίας ανακοίνωσε ότι η επίθεση του στρατού του Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησε «κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο Μπακού του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας και μάλιστα μερικές ώρες μετά τις δηλώσεις που έκαναν οι υπουργοί Εξωτερικών του ΟΑΣΕ για την σημασία του τερματισμού των εχθροπραξιών».


Η μάχη μετά και την ενεργή στήριξη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων είναι ένας “υπέρ πάντων αγώνας” για τους Αρμενίους καθώς το πετρελαιοπαραγωγό Μπακού έχει εξοπλίσει με σύγχρονα μέσα

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η 31χρονη με τα δύο αιδοία και το προφίλ στο OnlyFans – «Το ένα για το σύζυγό μου και το άλλο για τη δουλειά» [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Έβαλε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο στο πλυντήριο – Μόνο λίγοι γνωρίζουν αυτό το φοβερό τέχνασμα… [ΒΙΝΤΕΟ]

evosmos

Η Άγκυρα έδωσε διπλωματικό διαβατήριο στον Έλληνα μουσουλμάνο κατάσκοπο; – Αναχωρεί για Τουρκία;

evosmos

Leave a Comment