LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Μελαχρινός, γοητευτικός και κούκλος: Εντυπωσιάζει ο 28χρονος γιος του Λάκη Κομνηνού- Είναι ίδιοι

Ο Λάκης Κομνηνός έμεινε χαραγμένος στις μνήμες όλων μας ως ο ευαίσθητος ζεν πρεμιέ των 60s-70s. O Ρόμπερτ Ρέντφορντ της Ελλάδας αγαπήθηκε πολύ από το ελληνικό κοινό και όχι μόνο. Το ντεμπούτο του στο θέατρο έγινε σε ηλικία 20 ετών, το 1964, στο πλάι της Άννας Συνοδινού, στην «Αντιγόνη» του Σοφοκλή. Την ίδια χρονιά πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο με την ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη «Εγωισμός» σ’ ένα μικρό ρόλο με το όνομα Λάκης Πάστος.

Η καριέρα του πατέρα του

Τα επόμενα χρόνια έπαιξε σε πολλές ταινίες κοινωνικές, μιούζικαλ, πολεμικές, πολιτικές και λιγότερο σε κωμωδίες. Ξεχώρισε, όμως, για τους ρόλους του στις ταινίες «Δάκρυα για την Ηλέκτρα» (1966), «Γοργόνες και μάγκες» (1968), «Μάρθα η γυναίκα του πόνου» (1970), «Οι γενναίοι του Βορρά» (1970), «28 Οκτωβρίου ώρα 5.30» (1971), «Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ» (1970), «Η χαραυγή της νίκης» (1971), «Δολοφονήστε το Μακάριο» (1975) και «Το κόκκινο τραίνο» (1982).

Φυσικά, η ταινία που θεωρείται σταθμός στην καριέρα του είναι το αισθηματικό δράμα του Βασίλη Γεωργιάδη «Εκείνο το καλοκαίρι» (1971). Πρωταγωνίστησε δίπλα στην Έλενα Ναθαναήλ, δημιουργώντας μαζί της ένα πολύ γοητευτικό κινηματογραφικό ζευγάρι. Ένας ρόλος που επίσης τον σημάδεψε ήταν αυτός του Παύλου Μελά στην ομώνυμη ταινία του Φίλιππου Φυλακτού, που προβλήθηκε στις αρχές του 1974 και ήταν η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία εκείνης της χρονιάς.

Ο Λάκης Κομνηνός είναι σήμερα 78 ετών και παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας

Τα χνάρια του πατέρα του φαίνεται πως ακολουθεί ο μικρός του γιος, Δημήτρης Κομνηνός.

Ο γιος του Λάκη Κομνηνού, Δημήτρης Κομνηνός

Ο 27χρονος είναι ο τρίτος γιος του ηθοποιού, τον οποίο απέκτησε από τον δεύτερο γάμου του με τη δημοσιογράφο Τζώρτζια Κοντράρου. Ο Δημήτρης Κομνηνός ασχολείται με την πολιτική έχοντας θέση μάλιστα υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στον δήμο της περιοχής του ενώ ομολογουμένως, είναι τόσο γοητευτικός όσο υπήρξε και ο πατέρας του.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Κομνηνός, ο οποίος παλαιότερα έκανε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα του, είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου ενώ μέχρι στιγμής, αγαπάει το θέατρο μονάχα ως θεατής.

Δείτε τον Δημήτρη Κομνηνό

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μεσολόγγι: Αποκαλύψεις που «καίνε» τον κρεοπώλη – Ο τσακωμός στα κοινωνικά δίκτυα πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη

evosmos

Σηκώθηκε μέσα στο αεροπλάνο και ανακοίνωσε ότι ψάχνει έναν πλούσιο γαμπρό! Δείτε το βίντεο

evosmos

Η ΤΡΙΠΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΙΧΟΥ ΣΤΗ 12ΧΡΟΝΗ! ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ! Η «ΠΕΛΑΤΕΙΑ», ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

evosmos

Leave a Comment