ΕΛΛΑΔΑ

Με αμετάκλητο βούλευμα στο εδώλιο του ΜΟΔ τον Μάρτιο για βιασμό ο σκηνοθέτης του «Σασμού» Κώστας Κωστόπουλος!

Την παραπομπή του Κώστα Κωστόπουλου σε δίκη για το αδίκημα του βιασμού, είχε προτείνει με πόρισμα της η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ελένη Παπαδοπούλου. Τώρα πλέον όμως όλα πήραν τον δρόμο τους, αφού το δικαστικό συμβούλιο με αμετάκλητο βούλευμα έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως, και παραπέμπει σε δίκη με βαρύτατες κατηγορίες των γνωστό σκηνοθέτη.

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση κατηγορίας του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου, για το αδίκημα του βιασμού της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του edolio5, το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως πρωτοδικών Ελένης Παπαδοπούλου, και εξέδωσε βούλευμα για την παραπομπή του σκηνοθέτη σε δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Παράλληλα το βούλευμα ζητά τη διατήρηση του περιοριστικού όρου, σύμφωνα με τον οποίο έχει επιβληθεί στον σκηνοθέτη της γνωστής σειράς απαγόρευση της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας στον χώρο του θεάματος.

Πιο συγκεκριμένα, ζητείται η διατήρηση της ισχύος της υπ’ αριθμόν 4/2023 διάταξης του ανακριτή του 2ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε στον κατηγορούμενο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης άσκησης οποιασδήποτε δραστηριότητας, επαγγελματικής ή και καλλιτεχνικής φύσης και μη, στον χώρο του θεάματος, η οποία απαιτεί τη διά ζώσης αλληλεπίδραση με άλλα πρόσωπα και, κυρίως, της σκηνοθέτησης κάθε μορφής έργων, ιδίως τηλεοπτικών, κινηματογραφικών και θεατρικών και να διατηρηθεί ο ως άνω περιοριστικός όρος.

Έτσι αρχές Μαρτίου αναμένεται να ακολουθηθεί η δικαστική οδός. Ο 57χρονος σκηνοθέτης τηλεοπτικών επιτυχιών Κ. Κωστόπουλος, ο οποίος πέρυσι υπέγραφε τη σκηνοθεσία στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης τον περασμένο Μάιο, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του η ηθοποιός Ελ. Αθανασοπούλου για βιασμό πριν από 13 χρόνια. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα του βιασμού. Η 34χρονη σήμερα ηθοποιός στη μήνυσή της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατήγγειλε ότι βιάστηκε το 2010, όταν ήταν 21 ετών. Στη μήνυση η Ελ. Αθανασοπούλου περιγράφει ότι γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη το 2009, στο πλαίσιο της ενασχόλησής της με τον χώρο της υποκριτικής. Στις αρχές του καλοκαιριού του 2010, όταν ο σκηνοθέτης πρότεινε στην ηθοποιό να βγουν για φαγητό και στη συνέχεια να συναντήσουν κοινή παρέα τους, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία της, εκείνος τη βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συντάξεις Απριλίου: Πότε οι πληρωμές – Ημερομηνίες ανά ΑΜΚΑ

evosmos

Πώς οι Αρχαίοι Έλληνες γοητεύτηκαν από την Αρχαία Αίγυπτο

evosmos

Έγκλημα στις Σπέτσες – Συγκλονίζει η μητέρα του 26χρονου: Τον μαχαίρωσε 3 φορές και τον πέταξε στο ποτάμι

evosmos

Leave a Comment