ΕΛΛΑΔΑ

“ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ – ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ 57 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ” – Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθηλωτική ήταν η κατάθεση της πρόεδρου του Συλλόγου Θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού -που και η ίδια έχει χάσει το παιδί της στην σιδηροδρομική τραγωδία- στην αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

«Με βλέπετε εδώ μόνη μου αλλά δεν είμαι. Φανταστείτε 57 ανθρώπους δίπλα μου και τις οικογένειες τους. 180 τραυματίες δίπλα μου. Ξέρετε τι είναι να παρακαλάς να έχεις το παιδί σου τραυματισμένο από το να το έχεις νεκρό; Να περιμένουμε για την ταυτοποίηση και μετά το χάος» είπε με δάκρυα στα μάτια, για την τραγωδία που έγινε στα Τέμπη.

Δείτε και ακούστε καλά την ομιλία της:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ταξιδιωτική οδηγία – ΒΟΜΒΑ από Μόσχα σε Ρώσους πολίτες: Αν νοσταλγείτε ελληνικά αρχαία πηγαίνετε στην Τουρκία

evosmos

Γιατί λέμε τη φράση: «Και ο Άγιος φοβέρα θέλει»…;;; Ο ρόλος του βοσκού και η καταιγίδα…

evosmos

Είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους στην Αγία Παρασκευή: Πύθωνας έκανε την βόλτα του στο σαλόνι τους(ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment