ΕΛΛΑΔΑ

Με Καλάσνικοφ «πόζαρε» στα social media ένας από τους Κρητικούς που φέρονται να επιτέθηκαν σε Γερμανούς – Στον Εισαγγελέα οι δύο δράστες

Γνώριμοι στις αστυνομικές αρχές ήταν οι δράστες του περιστατικού με τους Γερμανούς τουρίστες στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στην Κρήτη που βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. από τα ξημερώματα.

Τρεις μέρες μετά την δημοσιοποίηση του συμβάντος, οι τοπικές Αρχές άσκησαν μεγάλη πίεση σε μέλη της οικογένειας ενός εκ των δραστών που διαμένουν στο χωριό Άλφα στον Μυλοπόταμο καθώς σε διαφορετική περίπτωση – όπως τους διεμήνυσαν- θα αναγκάζονταν να μπουν στο χωριό και να ψάξουν για εκείνους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία από νωρίς χθες το πρωί σε πολλά χωριά του Μυλοποτάμου και ειδικότερα στις περιοχές των δυο δραστών. Χθες ενημερώθηκαν και οι δικηγόροι τους για τις κατηγορίες που βαραίνουν τους δυο δράστες. Ο 38χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος πατέρας πέντε παιδιών κατηγορείται για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες και ο 36χρονος συνοδηγός για απλή σωματική βλάβη.

Τελικά, οι κατηγορούμενοι παραδόθηκαν σε αστυνομικούς που εκτελούσαν περιπολία σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου και ο ένας συνελήφθη με βάση το ένταλμα σύλληψης του. Ο δεύτερος εμπλεκόμενος προσήχθη και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της ανάκρισης. Επιπλέον, εντοπίστηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι και μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου για τα περαιτέρω.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο 36χρονος φωτογραφιζόταν με Καλάσνικοφ στο Facebook επιδεικνύοντας βαρύ οπλισμό που φέρεται να είχε στη διάθεση του, ενώ φέρεται να έχει εκτίσει ποινή για καλλιέργεια ινδικής κάνναβης στο πρόσφατο παρελθόν.

kalaznikof

kritikoi

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Ελβετίδα ολυμπιονίκης Σάρα Άτχο με περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer!

evosmos

Άστραψε και βρόντηξε ο Σωτήρης Καλυβάτσης: Αποκάλυψε το λόγο που τα «χάλασε» με τον Αντώνη Κανάκη

evosmos

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Πανουργιάς

evosmos

Leave a Comment