LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Μικρό και μεγάλο Πάπιγκο- Χριστούγεννα στα πέτρινα χωριά

Sold out οι κρατήσεις στα Ζαγοροχώρια για την εορταστική περίοδο, με την περιοχή να προσφέρει μαγευτικά τοπία, για…μαγικά Χριστούγεννα.

Ο Γιώργος Παπαευαγγέλου, ξενοδόχος στην περιοχή μιλά στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 και εξηγεί τι είναι αυτό που κάνει το Παπιγκο έναν τόσο δημοφιλή προορισμό.

«Το Πάπιγκο έχει μια μεγάλη δυναμική, πέρα από το φυσικό τοπίο που νομίζω στο 90% καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων επισκεπτών, νομίζω ότι είναι πολύ οργανωμένο ως προς τη διαμονή, το φαγητό, τις δραστηριότητες.

Φαίνεται δηλαδή ότι είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τους επισκέπτες ώστε αυτές τις μέρες που θα βρίσκονται εδώ να γευτούν καθ’ ολοκληρία, ότι μπορεί να γευτεί κανείς σε τέτοια μέρη.
Από ορειβασίες, από περπατήματα, ωραία φαγητά, ράφτινγκ. Είναι πολύ οργανωμένο το Πάπιγκο. Είναι μια περιοχή που όλο το χρόνο έχεις οποιαδήποτε δραστηριότητα», όπως αναφέρει.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δολοφονία στα Φιλιατρά: Συνελήφθη από την ΕΛΑΣ 34χρονος Πακιστανός για το άγριο έγκλημα

evosmos

Έπεσαν να την φάνε! Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Ευτυχώς δεν έχουν πεθάνει άνθρωποι από τις πυρκαγιές πέραν από τους 18 μετανάστες»

evosmos

Πέτρος Κωστόπουλος: «Στο Ευρωκοινοβούλιο έπαιρνα διπλάσιο μισθό από τον Έλληνα πρωθυπουργό»

evosmos

Leave a Comment