ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της μετά από καβγά

Τραγικό τέλος είχε ένας καβγάς ανάμεσα σε ζευγάρι στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών. Το αποτέλεσμα ήταν ο άνδρας να χάσει τη ζωή του.

Στα πλάνα, που εξασφάλισε το «TMZ», φαίνεται μια γυναίκα με χειροπέδες να φορά το σουτιέν της και να είναι βουτηγμένη στο αίμα. Η νεαρή κοπέλα κάθεται στο πάτωμα ενός πολυτελούς διαμερίσματος και μιλάει με αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί δέχθηκαν την περασμένη Κυριακή κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Όταν έφτασαν στο σημείο βρήκαν έναν 27χρονο άνδρα βαριά τρυματισμένο με μαχαίρι, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία λέει ότι το θύμα είναι ο Christian Tobechukwu Obumseli και κατέληξε νεκρός μετά από καβγά που είχε με τη σύντροφό του.

modelo1
Οι αστυνομικοί δεν έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα της κοπέλας αλλά ο δικηγόρος της οικογένειας του Christian, λέει ότι η γυναίκα είναι το μοντέλο του πρακτορείο IG, Courtney Tailor, δηλαδή η σύντροφος του Christian.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται πώς όντως η κοπέλα είναι η Courtney καθώς η ίδια νωρίτερα την ίδια μέρα είχε δημοσιεύσει βίντεο στο Instagram της με πανομοιότυπα ρούχα.

Η Courtney είναι αρκετά γνωστή καθώς είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του G-Eazy το 2015, «Me, Myself and I».

Η Courtney Tailor δεν συνελήφθη και δεν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση καθώς απειλούσε να αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Η Courtney έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακόλουθους και εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στα social media του Christian.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ζευγάρι βρήκε σπάνια νομίσματα αξίας άνω των 850.000 δολαρίων ενώ ανακαίνιζε τα πατώματα της κουζίνας του

evosmos

Η συμφωνία της Αθήνας με Κάιρο για ΑΟΖ: «Σφάξιμο» 10% στην Κρήτη, 50% στην Ρόδο και 100% σε Καστελόριζο

evosmos

Τούρκοι επιχειρηματίες αγοράζουν ξενοδοχεία στην Αμμόχωστο!

evosmos

Leave a Comment