ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μοσχαράκι λεμονάτο κατσαρόλας !!!

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ.❤️
Υλικά
1 Κιλό κρέας σε μπουκιές από ελιά
3 Κρεμμύδια
2 Καρότα
2 Δαφνόφυλλα,,3 μπαχάρι
2 Κουταλιές καλά γεμάτες κορν φλάουρ
Χυμό από δυο λεμονιά!
Αλάτι ,πιπέρι
Ξύδι για το σβήσιμο
1 Ποτήρι του κρασιού κρασί ότι έχετε!!
Λίγο λάδι για το τσιγάρισμα!!
Εκτέλεση
Βάζω πρώτα σκέτο το κρέας στην κατσαρόλα!!Μόλις φύγουν τα υγρά του το σβήνω με το ξύδι,μετά ρίχνω το λάδι τα κρεμμύδια τα καρότα σε ροδέλες και τσιγαρίζω !!!
Σβήνω με ένα ποτήρι σχεδόν γεμάτο κρασί , περιμένω να εξατμιστεί το κρασί και ρίχνω αλάτι πιπέρι τα δαφνόφυλλα τα μπαχάρια νερό και σκεπάζω!!Τελος όταν είναι έτοιμο και μένει το ανάλογο νερό του μέσα διαλύω τις δυο κουταλιές κορν-φλάουρ και τις ανακατεύω με το χυμό από τα δυο λεμόνια και το ρίχνω μέσα στην κατσαρόλα δεν ανακατεύω κουνάω την κατσαρόλα ,πήζει κατευθείαν και σερβίρω με ρύζι η πατάτες τηγανιτές!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία   Gogo SamiouΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κριθαράκι ολικής με ντομάτα και βασιλικό

evosmos

Φτιάξτε το! Εύκολο γλυκό ψυγείου με μόνο 5 ευρώ κι έτοιμο σε 5 λεπτά

evosmos

Η Λευκαδίτικη λαδόπιτα με μέλι και πετιμέζι – της Εύης Βουτσινά

evosmos

Leave a Comment