LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

“Μου παν θα βάλεις το χακί”: Ήρθε το χαρτί του Κασσελάκη για τον στρατό, δύσκολες ώρες για τον Τάιλερ

Στις 15 Μαρτίου στο στρατόπεδο της Σπάρτης παρουσιάζεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπαίνει φαντάρος για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Ειδικότερα, σμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ήρθε το ειδοποιητήριο για την κατάταξη του Στέφανου Κασσελάκη στον στρατό και συγκεκριμένα στις 15 Μαρτίου στο στρατόπεδο στη Σπάρτη.

Οι δηλώσεις του ίδιου
Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, την περασμένη εβδομάδα, είχε μιλήσει για τη στρατιωτική του θητεία στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

“Σε λίγες ημέρες μπαίνω στρατιώτης, νομίζω στη Σπάρτη. Θα μείνω 15 ημέρες μέσα, βασική εκπαίδευση. Δεν μου φαίνεται περίεργο”, απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά.

“Αντιθέτως, είναι τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου. Πρέπει να σκεφτούμε πόσους απόδημους έχουμε έξω και αν θα επέστρεφαν. Μακάρι να εκσυγχρονίζαμε τη χώρα μας και το στράτευμα. Ένα από τα βασικά οράματα που έχω είναι, με τον πληθυσμό να είναι σταθερός, να μειωθεί ο πληθυσμός από την Αθήνα προς την επαρχία. Να δημιουργήσουμε hubs ερευνητικά, να έρθουν οι Έλληνες του εξωτερικού, να χτίσουμε σπίτια, πράσινα σπίτια, να φτιάξουμε κοιτίδες”.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκινεί ο Γιάννης Βογιατζής: «Αν ο γονιός ακολουθεί αυτό που είναι καλύτερο για τον εαυτό του, έχει χάσει τα παιδιά του»

evosmos

Βάρη: Έδεσαν και λήστεψαν ζευγάρι μέσα στην πολυκατοικία τους – Τους αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα

evosmos

Ο Γράμμος και το Βίτσι-ο της ΝΔ.

evosmos

Leave a Comment