ΚΟΣΜΟΣ

«Μπαμπά δώσε μου λίγο ψωμί, πεινάω»: Σοκάρουν τα τελευταία λόγια του 4χρονου λίγο πριν πεθάνει από την πείνα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο ένα 4χρονο παιδί στις ΗΠΑ εκλιπαρεί τον πατέρα του για ψωμί λίγο πριν πεθάνει από ασιτία.

Για τον θάνατο του παιδιού κατηγορείται ο πατέρας του, Μπράντον Κερβέρα. Στο δικαστήριο προβλήθηκαν βίντεο, όπου σε ένα από αυτά, ο μικρός Μπέτζαμιν ακούγεται να λέει: «Μπαμπά, μπαμπά, μπορώ να έχω ένα κομμάτι ψωμί;».

Λίγες μέρες αργότερα, στις 17 Αυγούστου του 2021, το παιδί ξεψύχησε.

Όπως μετέδωσε το κανάλι KSAT, ο 4χρονος παρακαλούσε τον πατέρα του για ψωμί, νερό ή γάλα πριν του πει στο βίντεο «θέλω λίγο ψωμί».

Στο βίντεο το παιδί ενώνοντας τα χεράκια του στο στήθος και με τρεμάμενα πόδια παρακαλά τον πατέρα του για λίγοι ψωμί.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για το μοναδικό βίντεο, αλλά 30 παρόμοια βίντεο βρέθηκαν στο κινητό της μητριάς του και από κάμερες ασφαλείας.

 

 

Σε κάποια από αυτά φαίνεται το μικρό αγόρι να ψάχνει μέσα στη νύχτα σε ντουλάπια και το ψυγείο για τροφή, ενώ σε άλλο βίντεο ο 4χρονος είναι εμφανώς χτυπημένος.

Ο ιατροδικαστής περιέγραψε πως τα τραύματα που είχε το παιδί δεν συνάδουν με την προσπάθεια ανάνηψης όπως υποστηρίζει ο πατέρας.

Ο πατέρας εικάζεται ότι είχε κλειδώσει τα ντουλάπια για να μην βρίσκει το μικρό παιδί φαγητό.

 

 

Η μητριά του παιδιού έστελνε μηνύματα στον πατέρα ότι ο Μπέντζαμιν ζητούσε φαγητό λέγοντας να μην του δώσει δείπνο ή να του δώσει μόνο λίγο ψωμί.

Από την πλευρά τους οι συνήγοροι του 31χρονου υποστηρίζουν ότι είναι εσφαλμένη η αναφορά σε ασιτία ως αιτία θανάτου του παιδιού κατηγορώντας την εισαγγελία για προσπάθεια παραπλάνησης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Eπιστολή Ελλάδας-Αιγύπτου-Σ.Αραβίας-Κύπρου & Μπαχρέιν προς ΟΗΕ: «Αίρουμε την αναγνώριση της λιβυκής κυβέρνησης»

evosmos

Ζεύγος Γάλλων σχεδίαζαν να «θυσιάσουν» το 5χρονο παιδί τους επειδή ήταν… «δαιμονισμένο»

evosmos

Οργή και πάθος κατά των νέων απαγορεύσεων λόγω κορωνοϊού στην Σερβία – Εκατοντάδες τραυματίες διαδηλωτές και αστυνομικοί

evosmos

Leave a Comment