ΚΟΣΜΟΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ! Την έσωσε από βιαστή η προσοχή στα σήματα κινδύνου που είχε δει στο TikTok

Γυναίκα από το Τενεσί απήχθη από τον πρώην φίλο της – αλλά κατάφερε να διασωθεί από την αστυνομία αφού έκανε ένα μυστικό σήμα, το οποίο κάνουν οι γυναίκες που βρίσκονται σε δημόσιο χώρο, όταν κινδυνεύουν από το άτομο που της συνοδεύει και δεν μπορούν να αντιδράσουν.
Πρόκειται για μια χειρονομία που διαδόθηκε μέσα από το Τiktok.

Το χρονικό του τρόμου και η χειρονομία
Η γυναίκα από την κομητεία Χίκμαν επισκεπτόταν τον αδερφό της την Κυριακή όταν εμφανίστηκε ο πρώην φίλος της, Τζόνατον Σμιθ, 31 ετών, και μπήκε στο όχημά του, αναφέρει η NYP.

Oι δύο πρώην σύντροφοι άρχισαν να τσακώνονται, είπε στην εφημερίδα ο υπολοχαγός Mάικ Ντόντο, από το γραφείο του σερίφη της κομητείας.

Η γυναίκα «ζήτησε τότε να την αφήσει να φύγει και αυτός είπε όχι.
Ο άνδρας, στη συνέχεια απείλησε να τη σκοτώσει πιάνοντας ένα κατσαβίδι και λέγοντάς της, αν δεν μπορούσε να την έχει, κανείς δεν θα μπορούσε να την έχει.

Περίπου στη 1 μ.μ. έφτασαν σε ένα βενζινάδικο και η κοπέλα τότε έκανε το σήμα με το χέρι της, δείχνοντας την παλάμη της με τον αντίχειρα λυγισμένο και τα τέσσερα δάχτυλα της να κλείνουν πάνω του, προς την ταμία που κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει και έτσι ειδοποίησε τις αρχές.

Καταγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Αφήνω τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες για να σώσω τον γάμο μου»

evosmos

H Τουρκία μετέφερε νέους μισθοφόρους στην Λιβύη: «Η λιβυκή έρημος θα καταπιεί τον αλ-Σίσι» δηλώνουν!

evosmos

Ένα τραυματισμένο δελφίνι πλησίασε έναν δύτη για βοήθεια. Δείτε τι ακολούθησε!

evosmos

Leave a Comment