LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Μ.Ιωαννίδου: «Ο Ν.Μουρατίδης θα πνιγεί απ’ την κακία του και θα σκάσει»

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για την Μαρία Ιωαννίδου η οποία δήλωσε πως δεν συμφωνεί με το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

«Ως τι μιλάει η κυρία Ιωαννίδου; Που δεν έχει παιδί; Που έκανε καριέρα μασώντας τσίχλες;», είπε πει για την γνωστή ηθοποιό ο Νίκος Μουρατίδης.

Φανερά εκνευρισμένη, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Παιδιά, μην τρελαθούμε τελείως. Λίγο σεβασμό στην επαγγελματική μου πορεία. Ποια είναι η πορεία του κυρίου Μουρατίδη; Δεν θυμάμαι (…)

Εμένα με θυμούνται, γιατί έχω καταθέσεις στον χώρο από 6 ετών. Είμαι εγγράμματη, άσχετα από όσα λέει ο κύριος Μουρατίδης που δεν με γνωρίζει καν».

Ζήτησε δε σεβασμό στον αείμνηστο σύζυγό της, Φρέντυ Γερμανό. «Και παρακαλώ πολύ, μην προσβάλλουμε τον Φρέντυ Γερμανό. Είμαι σύζυγος Φρέντυ Γερμανού! Δεν μπορεί ο Φρέντυ Γερμανός να είχε μια χαζή και αγράμματη! Τι θα έλεγε 20 χρόνια;».

Και κλείνοντας το… κεφάλαιο Νίκος Μουρατίδης, είπε: «Ντροπή πια! Ντροπή! Θα πνιγεί απ’ την κακία του και θα σκάσει! Έλεος!».

Η Μαρία Ιωαννίδου επανέλαβε ότι διαφωνεί με το νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. «Αν ο νόμος και η κοινωνία τους το επιτρέπουν χωρίς να υπάρχει αρνητική κριτική, ας το κάνουν.

Εκεί που διαφωνώ, και ας λένε ό,τι θέλουν κι ας ξεφωνίζουν, είναι το θέμα του παιδιού. Είναι τεχνικά δύσκολο, ρε παιδιά! Θα αλλάξουν πάνες; Όλα θα τα κάνουν αυτοί; Ας αφήσουν και κάτι για τις μητέρες και τις οικογένειες!» κατέληξε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άγιοι Ανάργυροι: Η οικογένεια της Κυριακής ζητά αναπαράσταση του εγκλήματος έξω από το αστυνομικό τμήμα

evosmos

Φρεαττύδα: Προφυλακίστηκε ο ένας από τους 4 αλλοδαπούς για την απόπειρα βιασμού 17χρονης

evosmos

Δίκη Παπαντωνίου: Αίτημα κλήσης ως μάρτυρα του επίτιμου Α/ΓΕΝ Αντωνιάδη – Γιατί είχε διαφωνήσει με τον Γιάννο

evosmos

Leave a Comment