ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Σοκάρει η γυναίκα που τραυματίστηκε από σφαίρα – «Θα με έβρισκε στο κεφάλι»

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο από τη Νέα Σμύρνη όπου σημειώθηκε μαφιόζικη εκτέλεση την Κυριακή ενώ η γυναίκα που τραυματίστηκε μιλά για τη σοκαριστική επίθεση.

Η μαφιόζικη εκτέλεση άφησε πίσω της δύο νεκρούς 41 και 44 ετών όμως προκάλεσε και τον τραυματισμό μιας 32χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Open η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε από μία σφαίρα ενώ έπινε καφέ στον χώρο με την αδερφή της. Η 32χρονη γυναίκα μίλησε στους αστυνομικούς λέγοντας πως λίγο έλειψε να έχει και η ίδια τραγική κατάληξη.

Ήταν τυχερή καθώς στεκόταν όρθια αντί για καθιστή.

«Ήμουν με την αδελφή μου στο μπαρ, πίσω ακριβώς από το τραπέζι που κάθονταν οι δύο άνδρες, που είναι νεκροί. Ήμασταν όρθιες και μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ήμουν πλάτη και δεν είδα τον δράστη την ώρα που μπήκε. Άκουσα τους πυροβολισμούς και έβλεπα τον πανικό στο μαγαζί.
Στην αρχή, δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν εισβάλλει ο δράστης στο μαγαζί, αλλάξαμε θέσεις με την αδελφή μου. Αλλιώς θα ήταν αυτή τώρα στη θέση μου κι ευτυχώς που ήμασταν όρθιες αλλιώς θα με έβρισκε η σφαίρα στο κεφάλι», δήλωσε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στην Ψέριμο μόλις γεννήθηκε ο μικρότερος κάτοικος του ακριτικού νησιού

evosmos

Θα βουίξει το πανελλήνιο! Βάζουν λάστιχα και σε ερπυστριοφόρα!!! -Σκάνδαλο η πληρωμή 56.000 ευρώ για λάστιχα χωρίς παραλαβή!!! -…Τι συμβαίνει δήμαρχε; (ΦΩΤΟ)

evosmos

Συνελήφθησαν δασκάλα και οδηγός σχολικού λεωφορείου για βιαιοπραγία σε βάρος 12χρονου

evosmos

Leave a Comment