ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ταυτοποιήσεις υπόπτων από τα εμβάσματα στους λογαριασμούς της μητέρας και του 53χρονου! Παρέμβαση του Χαρ. Βουρλιώτη και της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος στην υπόθεση του Κολωνού.

«Βόμβα» από τον πρόεδρο της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, Αντεισαγγελέα ε.τ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη, που μπαίνει στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο πρόεδρος κ. Βουρλιώτης, που μεταξύ των άλλων έχει αρμοδιότητα και για υποθέσεις εμπορίας ανθρώπων και μαστροπείας, έδωσε εντολή για κατεπείγουσα έρευνα, για την υπόθεση της 12χρονη στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ζήτησε να γίνουν «φύλλο και φτερό» οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 53χρονου κατηγορούμενου, που προφυλακίστηκε, επειδή βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν διακινούσε χρήματα από μαστροπεία, σε βάρος της 12χρονης.

Παρόμοια εντολή δόθηκε από τον κ. Βουρλιώτη και για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της μητέρας της ανήλικης, που συνελήφθη, με ένταλμα της ανακρίτριας, για συνέργεια σε μαστροπεία και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.

Κατά τις ίδιες πηγές, εάν βρεθούν χρηματικά ποσά και ταυτοποιηθούν ότι προέρχονται από άτομα που είχαν σεξουαλικές επαφές με το κοριτσάκι, θα ακολουθήσει δέσμευση των χρημάτων και υποβολή νέας δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, για να ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα μαύρου χρήματος), αδίκημα σε βαθμό κακουργήματος.

Πώς έφτασε η αστυνομία στην σύλληψη της μητέρας της 12χρονης
Συχνές επαφές με τον 53χρονο μαστροπό – βιαστή του Κολωνού και τακτικά εμβάσματα στον τραπεζικό της λογαριασμό από τον κατηγορούμενο, αποκάλυψαν την εμπλοκή της μητέρας της 12χρονης, στην φρικιαστική υπόθεση του συστηματικού βιασμού της κόρης της.

Σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας από κοινού και αυτή την ώρα εξετάζεται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η άρση του τραπεζικού απορρήτου του 53χρονου, φαίνεται ότι επέσπευσε τη διαδικασία της σύλληψης της μητέρας του κοριτσιού, που είχε μπει από την πρώτη στιγμή στο κάδρο των ερευνών. Οι αρχές είχαν διαπιστώσει μια αφύσικα συχνή επικοινωνία της γυναίκας με τον Ηλία Μίχο, με μεγάλο αριθμό ανταλλαγής μηνυμάτων.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στη «φάκα» της ΑΑΔΕ 11 κλάδοι παροχής υπηρεσιών – Εκτεταμένη φοροδιαφυγή 15 εκατ. ευρώ

evosmos

Δείτε βίντεο: Ράνια Τζίμα: Η «γκάφα» της στο δελτίο ειδήσεων – Έβγαλε τσιγάρο νομίζοντας ότι δεν είναι στον αέρα

evosmos

Τραγωδία στα Τέμπη: Πτυχιούχος Νομικής ο 23χρονος Κυπριανός, θύμα του δυστυχήματος

evosmos

Leave a Comment