ΚΟΣΜΟΣ

Νέο “χτύπημα” από την Gazprom: Θα κλείσει τον αγωγό Nord Stream 1 για τρεις ημέρες λόγω επισκευών

H ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Gazprom ανακοίνωσε πως ο αγωγός Nord Stream 1 θα διακόψει την λειτουργία του από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου για επισκευές.

Ο αγωγός φυσικού αερίου Nord Stream 1, o οποίος μεταφέρει φυσικό αέριο από την Ρωσία στην Ευρώπη υποθαλάσσια μέσω της Βαλτικής Θάλασσας, θα διακόψει την λειτουργία του από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου για επισκευές, ανακοίνωσε η Gazprom.

Μετά την ολοκλήρωση των επισκευών, θα ξαναρχίσουν οι ροές των 33 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων ημερησίως, αναφέρεται στην ανακοίνωση της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Σώστε μας και θα σας υπηρετώ για μια ζωή»: Δύο αδερφάκια ηλικίας 4 και 6 ετών εντοπίστηκαν ζωντανά μετά από σχεδόν μία ημέρα

evosmos

Εικόνες-σοκ από το κοντινό μέλλον; – Τουρκοαζέροι προσεύχονται στον Μωάμεθ στην κατακτημένη αρμενική πόλη Άγκνταμ

evosmos

Βρετανία: Σε παμπ για μπίρες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον λίγο πριν τη στέψη του βασιλιά

evosmos

Leave a Comment