ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκος Ζυγάς: Ο ΔΗΜΟΣ ΩΣ ΛΑΦΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Το κύριο χαρακτηριστικό της προχειρότητας και της σκοπιμότητας με την οποία αντιμετωπίζουν την οργάνωση της διοίκησης του Δήμου, αναδείχθηκε μέσα από τις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου με κύριο θέμα τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας.
Ένας Οργανισμός που υφίσταται από το 2012. Λες και από το 2012 δεν έχει αλλάξει τίποτα στην κοινωνία. Κι ενώ η Διοίκηση είχε όλο το χρόνο να φέρει ένα νέο ολοκληρωμένο και σύγχρονο οργανισμό που να ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες διοίκησης, προτίμησε μία τροποποίηση, που αφήνει υπόνοιες για την σκοπιμότητα της. Δεν εξηγείται αλλιώς η δημιουργία νέας διεύθυνσης (Φωτογραφία) Προσχολικής αγωγής και δραστηριοτήτων και η υπαγωγή των ΚΑΠΗ στη διεύθυνση Παιδείας. Ίσως θέλανε να εντάξουν τους αξιοσέβαστους γέροντές μας στη «Μετασχολική αγωγή» κάνοντας πράξη το Δια Βίου Μάθηση.
Παλινωδίες από την αξιωματική αντιπολίτευση με την αλλοπρόσαλλη στάση της στη διάρκεια της ψηφοφορίας. Ενώ ο επικεφαλής της τοποθετήθηκε αρνητικά στην εισήγηση της διοίκησης, καταθέτοντας μάλιστα δική τους πρόταση, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, που ακολούθησε, ψήφισαν λευκό, αναιρώντας τη δική τους πρόταση και δίνοντας στήριξη στη διοίκηση, διότι η λευκή ψήφος δεν λαμβάνεται υπόψη στον αριθμό των παρόντων. Το γνώριζαν, εννοείται, πολύ καλά αυτό. Άρα συνειδητά η Διοίκηση σε συνεργασία με την Αξιωματική αντιπολίτευση έδωσαν μία καλή παράσταση θεάτρου, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών γενικότερα.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο επικεφαλής της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δεύτερο θέμα που αφορούσε την πρόσληψη 32 καθαριστριών, πρότεινε στην επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων να μετέχει και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης ώστε να εξασφαλιστεί η διαφάνεια. Έκανε δε και την τεράστια υποχώρηση να μην είναι από τη δική του παράταξη. Πρόταση την οποία αποδέχτηκε, ασμένως, ο κύριος Δήμαρχος ψάχνοντας διακαώς για συνυπεύθυνους. Ξέχασαν όμως να πουν ότι, όπως ειπώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, οι θέσεις ήταν προαποφασισμένες.
Είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται το Δήμο. Ένας τρόπος ξεπερασμένος και καταδικασμένος από την κοινωνία.
Αιδώς Αργείοι

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΥΓΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

Ο ΔΗΜΟΣ ΩΣ ΛΑΦΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Το κύριο χαρακτηριστικό της προχειρότητας και της…

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Ζυγάς στις Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δύο οχήματα για την κατ΄ οίκον εξυπηρέτηση των πολιτών παρέλαβε ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

evosmos

Πρόδρομος Δανιηλίδης: Υποψήφιος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

evosmos

Απάντηση του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού σε ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης “Ξεκινάμε από την αρχή” Ιωάννη Καμαρινού, για τις δήθεν ληγμένες μάσκες που διένειμε ο Δήμος στους εργαζόμενους

evosmos

Leave a Comment