ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Πορτοκάλογλου: Δημόσια συγγνώμη για τη συναυλία που διεκόπη – Τι συνέβη;

Δεν ολοκληρώθηκε η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο το βράδυ του Σαββάτου, λόγω της κακοκαιρίας.

Η έντονη βροχή ανάγκασε τη διοργάνωση να διακόψει τη συναυλία, η οποία μάλιστα, ξεκίνησε με μία μικρή καθυστέρηση, καθώς οι πρώτες σταγόνες έκαναν την εμφάνισή τους το απόγευμα, λίγο πριν την έναρξη.

Μάλιστα, οι διοργανωτές ενημέρωσαν το κοινό πως για λόγους ασφαλείας, δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί το live. Ωστόσο, όσοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να ακούσουν τον Νίκο Πορτοκάλογλου είχαν προετοιμαστεί καταλλήλως, έχοντας μαζί τους ομπρέλες.

Ο τραγουδοποιός θέλησε να απολογηθεί στο κοινό του για την ταλαιπωρία κι έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μια εικόνα που δείχνει τον κόσμο στο Ηρώδειο να κάθεται στη θέση του, κρατώντας ομπρέλες και τη συνόδευσε με το εξής κείμενο: «Θέλω προσωπικά να σας ζητήσω συγγνώμη για την ταλαιπωρία και να βεβαιώσω όλες και όλους εσάς τους γενναίους και υπέροχους που ήρθατε και παραμείνατε παρά τη βροχή, ότι δώσαμε αγώνα με όλες μας τις δυνάμεις από το απόγευμα για να γίνει η συναυλία με την ελπίδα πως η βροχή θα σταματήσει! Ακόμη προσπαθώ να συνέλθω από την λύπη και την απογοήτευση για την γιορτή που χάθηκε χτες το βράδυ. Εννοείται πως τα χρήματα των εισιτηρίων θα επιστραφούν σε όσους δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν να έρθουν στη νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αύριο από το Φεστιβάλ. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτήν την συγκινητική εικόνα! Υποκλίνομαι».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οι καταναλωτές της ΔΕΗ αντιμέτωποι με τη JP Morgan: Υπερήμεροι λογαριασμοί μέχρι 60 ημερών περνούν στον αμερικανικό οίκο

evosmos

Ως πότε θα μας ταλαιπωρούν οι συλλΑΛΗΤΗΡΙΟΙ;

evosmos

«Μου έκαναν ζημιά στο πόδι … έχει σπάσει το κόκκαλο», λέει ο οδηγός ταξί που πυροβόλησαν στη Συγγρού

evosmos

Leave a Comment