ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά, βία και ξυλοδαρμοί! Ποιος είναι ο 39χρονος που σκότωσε με 5 μαχαιριές την 28χρονη έξω από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων!

Απείθεια, ναρκωτικά, σωματικές βλάβες και ξυλοδαρμοί είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες που είχε αντιμετωπίσει κατά το παρελθόν ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής ο οποίος της πήρε τη ζωή έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (1/4).

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από την έρευνα αλλά και από τον φάκελο του άνδρα προκύπτει πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο βίαιο και επικίνδυνο άτομο το οποίο κατά καιρούς είχε συλληφθεί για διάφορα αδικήματα. Κάτι που αποδείχθηκε και χθες όταν πετάχτηκε μπροστά στην άτυχη 28χρονη και την μαχαίρωσε πέντε φορές κόβοντας με τον πιο τραγικό τρόπο το νήμα της ζωής της.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης του φονικού κατά το παρελθόν είχε συλληφθεί μετά από καταγγελίες της συντρόφου του, τότε, για βιασμό και ξυλοδαρμό, ενώ σε βάρος του είχαν εκδοθεί και ασφαλιστικά μέτρα.

Παράλληλα είχε κατηγορηθεί για ναρκωτικά καθώς και για σωματικές βλάβες, ξυλοδαρμό και απείθεια. Πρόκειται δηλαδή για ένα άτομο που όπως φαίνεται από τα στοιχεία είναι ασυγκράτητο και επικίνδυνο χωρίς να λογαριάζει τίποτα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μητσοτάκης: Από μεθαύριο έως τις 28 Φεβρουαρίου lockdown στην Αττική

evosmos

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΝΟΤΗΣ: «Η τεκνοθεσία ανηλίκων από ομοφυλόφιλους είναι έγκλημα»

evosmos

Γιατί η κυβέρνηση δεν επέβαλε lockdown σε Μακεδονία και Θεσσαλία: Θα κατέρρεε την «επόμενη μέρα»!

evosmos

Leave a Comment