LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Ναταλία Γερμανού: «Αν μας βλέπει αυτή η κυρία, μην μας ξαναδείτε, δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς»

Η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο «Ντόντο» από τη σειρά Κομάντα και Δράκοι ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησαν στο προχθεσινό (04.02.2023) «Καλύτερα δεν γίνεται» η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της.

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, άτομο με ειδικές ανάγκες που εργάζεται σε βιβλιοπωλείο στα Χανιά, δέχτηκε επίθεση από γυναίκα που πήγε στο χώρο της δουλειάς του αλλά αρνήθηκε να την εξυπηρετήσει εκείνος! Η Ναταλία Γερμανού δεν έκρυψε την οργή της για την “κυρία” αυτή.

Αφού συζήτησαν το θέμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς προς τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη και άκουσαν τι είπε ο ίδιος στην εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού δεν… κρατηθηκε.

«Δεν υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι, υπάρχουν μοναδικοί άνθρωποι. Λευτέρη μου συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου στο βιβλιοπωλείο, στο θέατρο, στο σινεμά.

Θα μου επιτρέψετε, ίσως λίγο τώρα υπερβαίνω κάποια όρια αλλά ποιος με σταμάτησε ποτέ από τον παρορμητισμό μου. Αν μας βλέπει η κυρία που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί τόσο άσχημα, θέλω μόνο να της πω ένα πράγμα: Μη μας ξαναδείτε. Αυτό μόνο. Δε θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς. Αυτό μόνο και το κλείνω» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού ενοχλημένη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φλώρινα: 33χρονη έπεσε θύμα ηλεκτρονικού ψαρέματος

evosmos

Συντάξεις Ιανουαρίου 2022: Νωρίτερα οι πληρωμές λόγω Χριστουγέννων – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

evosmos

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΕ Η ΚΡΗΤΗ

evosmos

Leave a Comment