ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Να παίξει το Κέντρο Υγείας Ευόσμου το ρόλο του στην πανδημία»

Ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Λεωνίδας Ναθαναηλίδης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 18ης Νοεμβρίου 2020, αναφέρθηκε στο ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης, κατά το πρώτο lockdown, σχετικά με τη στελέχωση και την επάνδρωση του Κέντρου Υγείας Ευόσμου, που η διοίκηση του δήμου καθυστέρησε να εκδώσει διότι ο δήμαρχος τότε συναντήθηκε με τη διευθύντρια του Κέντρου κι εκείνη τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις!

«Ήταν τόσο θωρακισμένο το Κέντρο Υγείας Ευόσμου που αντί να μας καλύψει για τα τεστ των υπαλλήλων του δήμου, ο δήμος αναγκάστηκε να πάει σε ιδιώτες», τόνισε ο κύριος Ναθαναηλίδης, ενώ αναφέρθηκε και σε καταγγελίες δημοτών που είναι εμπύρετοι για αρκετές ημέρες και όταν ζητούν να κάνουν το τεστ για τον covid-19 στο Κέντρο Υγείας, πρέπει να περιμένουν αρκετές ημέρες.
Ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του για το θέμα ζητώντας από τη διοίκηση να υλοποιήσει το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης, προκειμένου το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, που είναι στολίδι για τον δήμο, να παίξει το ρόλο του στην πανδημία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Επανέρχεται το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου

evosmos

Δωρεάν τεστ στο προσωπικό Παιδικών Σταθμών σε Κορδελιό και Εύοσμο

evosmos

Εκτεταμένη επιχείρηση για τον καθαρισμό και το πλύσιμο των κάδων στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

evosmos

Leave a Comment