ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή 32χρονη μητέρα στο θαλάσσιο πάρκο της Θεσσαλονίκης – Σπάραζαν τα ανήλικα παιδιά της όταν κατάλαβαν τι έχει γίνει

Μία 34Χχρονη κατέρρευσε σε μία από τις πισίνες της Waterland στη Θεσσαλονίκη, προχθές, Παρασκευή, το μεσημέρι, μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της.

Η άτυχη γυναίκα από τη Νιγηρία, που βρισκόταν στο θαλάσσιο πάρκο με ακόμη μία γυναίκα και τρία παιδιά μικρής ηλικίας, έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν στην πισίνα με το τεχνητό κύμα, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα.

Αμέσως το προσωπικό της Waterland ανέσυρε την αδικοχαμένη γυναίκα από το νερό και μαζί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο, προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Στο θαλάσσιο πάρκο επικράτησε αναστάτωση, με τους επισκέπτες να βρίσκονται σε σοκ, βλέποντας τη γυναίκα να κείτεται νεκρή, τη γυναίκα που ήταν μαζί της σε έξαλλη κατάσταση και τα τρία παιδιά να ξεσπούν σε κλάματα.

Στο σημείο κλήθηκε και αστυνομία για καταγραφή του συμβάντος, πριν την απομάκρυνση της σορού της λίγο πριν τις 7.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η γυναίκα πέθανε από τεχνητό κύμα του πάρκου, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα να είχε καταναλώσει φαγητό λίγο πριν μπει στην πισίνα.

Αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

“ΕΦΥΓΕ” Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. ΜΙΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ

evosmos

ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΠΑ ΣΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2024! ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

evosmos

Σάλος στο Μεσολόγγι: Αναισθησιολόγος αρνήθηκε να ναρκώσει έγκυο επειδή δεν ένιωθε έτοιμη ψυχολογικά!!!

evosmos

Leave a Comment