ΕΛΛΑΔΑ

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΑΝ 12 ΑΤΟΜΑ – Ο 50ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΦΙΑΛΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ – ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ – ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ή ΤΟΝ “ΕΦΑΓΑΝ”; ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με ανήλικη κοπέλα από το Μυλοπόταμο της Κρήτης, για την οποία κατηγορούνται 12 άτομα για βιασμό και για βιασμός της κοπέλας.

Από ότι φαίνεται όμως, πίσω από αυτή τη φρίκη βρίσκεται μια ακόμα τραγωδία! Οι γονείς της κοπέλας είναι χωρισμένοι, ενώ την επιμέλεια την είχε ο πατέρας της. Ο 50χρονος άνδρας στις 30 Ιανουαρίου του 2024 εξαφανίζεται από τον Μυλοπόταμο του Ρεθύμνου και την επόμενη ημέρα εκδίδεται missing alert.

Πέρασαν δύο 24ώρα και ο 50χρονος εντοπίστηκε από φίλους και συγγενείς του νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, με το οποίο είχε εξαφανιστεί. Το ασημί αγροτικό όχημα του πατέρα της 15χρονης ήταν σταθμευμένο σε μια απόμερη περιοχή του Μυλοποτάμου. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι το ασημί αγροτικό όχημα ήταν κλειδωμένο και τα παράθυρα του ερμητικά κλειστά. Εντός του οχήματος βρέθηκε μια φιάλη υγραερίου, η οποία ήταν ανοιχτή και ο 50χρονος χωρίς τις αισθήσεις του.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, οι αστυνομικοί της ασφάλειας προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στις αίτιες που οδήγησαν, όπως όλα δείχνουν, στο απονενοημένο διάβημα τον πατέρα της κοπέλας.

Όσον αφορά στις έρευνες των αστυνομικών γύρω από την υπόθεση που τις τελευταίες ώρες συγκλονίζει το πανελλήνιο, η 15χρονη κοπέλα δεν φαίνεται να εκδίδονταν από τον Πακιστανό που έχει συλληφθεί και βρίσκεται ήδη στις φυλακές. Από την ηλικία των 12 ετών, το κοριτσάκι είχε πέσει θύμα διεστραμμένων ανδρών, οι οποίοι την εκμεταλλεύονταν και ασελγούσαν στο παιδικό της κορμί.

Από εδώ και στο εξής και βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, οι 12 κατηγορούμενοι αναμένεται να κληθούν από τις δικαστικές αρχές, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις και να αποφασιστεί από τις δικαστικές αρχές εάν θα προφυλακιστούν ή όχι.

Σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης ερευνάται από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου, στην Κρήτη. Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από ανώνυμη καταγγελία και αφορά την σεξουαλική κακοποίηση 15χρονης από διάφορα άτομα στην περιοχή του Μυλοπόταμου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η καταγγελία έφτασε ανώνυμα πριν από αρκετούς μήνες στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και αφορούσε μια 15χρονη, την οποία -σύμφωνα πάντα με την καταγγελία- ενήλικοι άνδρες από τον Μυλοπόταμο εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά.

Η δράση των ατόμων αφορά στα έτη 2022- 2023.

Ακολούθησε πολύμηνη διακριτική έρευνα από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η δικογραφία που έχει σχηματιστεί αφορά σε συνολικά 12 άτομα, που φέρεται να κατηγορούνται είτε για τον βιασμό της 15χρονης είτε για ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Οι βιαστές της, ήταν κυρίως αλλοδαποί άνδρες, όμως όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ανάμεσά τους υπήρχαν και πολλοί Έλληνες, οι οποίοι πλήρωναν τον Πακιστανό για να ασελγήσουν στο παιδικό της κορμί.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Υπόθεση Πάτρας – Συγκλονιστική μαρτυρία για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μου επιτέθηκε με μπουνιές γιατί είχα τσακωθεί με φίλη της»

evosmos

Η ΝΕΚΡΟΨIΑ «ΜΙΛΗΣΕ»: ΓΙΑ ΑΥΤΟ «ΕΣΒΗΣΕ» ΜΕΣΑ ΣΕ ΜIΑ ΣΤIΓΜΗ Ο 8ΧΡΟΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ – «ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚOΣΜΟΣ»

evosmos

Πετρούπολη: Τη βίαζαν στις τουαλέτες του μπαρ κι υπήρχε κόσμος που γελούσε – Νέα στοιχεία από την 28χρονη

evosmos

Leave a Comment