ΚΟΣΜΟΣ

Νορβηγία: Εκτροχιασμός εμπορευματικής αμαξοστοιχίας κοντά στην πόλη Μπέργκεν

Εμπορευματική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στα περίχωρα της πόλης Μπέργκεν στη Νορβηγία, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί, σύμφωνα με την κρατική ραδιοτηλεόραση.

Το τρένο κατευθυνόταν ανατολικά, προς την πρωτεύουσα Όσλο.

Το δίκτυο NRK επισημαίνει πως αποφεύχθηκε σύγκρουση με αμαξοστοιχία, στην οποία επέβαιναν περίπου 200 άνθρωποι. Η επιβατική αμαξοστοιχία, η οποία είχε αναχωρήσει από το Όσλο με προορισμό το Μπέργκεν, ακινητοποιήθηκε περίπου 500 μέτρα από το σημείο του εκτροχιασμού.

Οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα και να εξακριβωθεί ότι δεν υπήρχαν επικίνδυνα υλικά στα 25 βαγόνια που εκτροχιάστηκαν.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ισπανία: Στα όριά τους δυνάμεις ασφαλείας και πολίτες λόγω κορωνοϊού (βίντεο)

evosmos

Το Κάιρο απέρριψε ακόμα και τη «γενναιόδωρη» ελληνική προσφορά για μόλις 40% επήρεια σε Ρόδο, Κάρπαθο και Κρήτη στην ΑΟΖ

evosmos

Νέα “πυρά” Ακάρ κατά Ελλάδας: Kάθε δευτερόλεπτο κι ένα ψέμα – Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένο γεγονός

evosmos

Leave a Comment