ΕΛΛΑΔΑ

Νοτιοαφρικανική μετάλλαξη: Τρία νέα κρούσματα στο Κορδελιό

Στο Κορδελιό έχει σημάνει συναγερμός καθώς έχουμε τρία κρούσματα της αφρικανικής μετάλλαξης.

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κορδελιό καθώς εντοπίστηκαν τρία νέα κρούσματα της αφρικανικής μετάλλαξης.

Σύμφωνα με το Open, τα κρούσματα βρέθηκαν σε ελέγχους που διενεργήθηκαν την περασμένη Δευτέρα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κορδελιό.

Συγκεκριμένα, από τα 42 δείγματα που ελήφθησαν, τα τρία βρέθηκαν θετικά στην μετάλλαξη. Πρόκειται για δύο γυναίκες αδελφές και έναν άνδρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία της ιχνηλάτησης.

Ερευνάται το γεγονός αν αυτά τα κρούσματα σχετίζονται με τον 36χρονο διάκονο που ήταν το πρώτο κρούσμα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιερέας του Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος είχε νοσήσει με κορονοϊό, ωστόσο σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ είχε βρεθεί αρνητικός στην συγκεκριμένη μετάλλαξη.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανήλικο τριγύριζε μόνο του σε παραλία στην Χαλκιδική – Τον παππού τον είχε πάρει ο ύπνος στην ξαπλώστρα

evosmos

“Η πρώτη μου σύζυγος πέθανε και η δεύτερη…”: Ο Κούγιας αποκαλύπτει πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε με την Βατίδου

evosmos

Σέρρες: Σπάνιο φαινόμενο σε φάρμα – Φοράδα γέννησε δίδυμα

evosmos

Leave a Comment