ΚΟΣΜΟΣ

Ντούγκιν στην κηδεία της κόρης του: Έτσι θα ήθελε η Ντάρια να τιμήσουν τη μνήμη της οι Ρώσοι

Στον Πύργο Οστάνκινο στη Μόσχα, απ’ όπου εκμπέμπουν πολλά προγράμματα της κρατικής τηλεόρασης της Ρωσίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία της Ντάρια Ντούγκινα, κόρης του «θεωρητικού» του Πούτιν, Αλεξαντρ Ντούγκιν.

Εμφανώς συγκινημένος, ο πατέρας της δημοσιογράφου (για τον οποίο πιστεύεται ότι προοριζόταν η βόμβα που την σκότωσε) είπε στην ομιλία του ότι η κόρη του θα ήθελε οι Ρώσοι πολίτες να τιμήσουν τη μνήμη της, «υπερασπιζόμενοι την πίστη, την Ορθοδοξία, και αγαπώντας τον ρωσικό λαό».

Ο 60χρονος άνδρας αναφέρθηκε στην κόρη του ως ένα «ανατέλλον αστέρι στο ξεκίνημα της διαδρομής του». Όπως είπε, η κοπέλα δολοφονήθηκε βάναυσα μπροστά στα μάτια του από «εχθρούς της Ρωσίας», ενώ στη συνέχεια ευχήθηκε νίκη της χώρας του επί της Ουκρανίας.

Από την τελετή, που πραγματοποιήθηκε μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πύργου, μπροστά στο φέρετρο της Ντούγκινα, δεν έλειψαν και τα πολιτικά μηνύματα.

«Σε όποιο κόμμα κι αν ανήκετε, όποια κι αν είναι η θρησκεία ή η ηλικία σας, υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Μια χώρα! Ένας πρόεδρος! Ένας λαός!» είπε στην δική του ομιλία ο ρώσος γερουσιαστής Λεονίντ Σλούτσκι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σφοδρή επίθεση Μ.Πομπέο κατά Τουρκίας: «Μετέφερε μέχρι και μισθοφόρους από Συρία σε Ναγκόρνο-Καραμπάχ»

evosmos

Η έφοδος των ιταλικών Αρχών στο πλοίο συμφερόντων Λασκαρίδη με τα 850 κιλά κοκαΐνη -BINTEO ντοκουμέντο

evosmos

Κάθε Τρίτη τρώει μεσημεριανό με αυτή την άστεγη. Ώσπου συνειδητοποίησε πώς ξοδεύει τα λεφτά της

evosmos

Leave a Comment