ΕΛΛΑΔΑ

ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Εγκλωβισμένοι οδηγοί από την Αττική Οδό κοιμούνται στο πάτωμα ξενοδοχείου

Ντροπιαστικές και απαράδεκτες εικόνες έχουν κατακλύσει τα ΜΜΕ και τα social media, με την ταλαιπωρία των οδηγών που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό το πρωί της Δευτέρας, όταν η κακοκαιρία «Ελπίς» ξεκίνησε να σφυροκοπά την Αττική.

Τα αυτοκίνητα στην Αττική Οδό έμειναν ακινητοποιημένα και ακόμα οι περισσότεροι δεν έχουν απεγκλωβιστεί. Πολλοί οδηγοί κατά τη διάρκεια της νύχτας κατέφυγαν σε κοντινά ξενοδοχεία προκειμένου να ξεκουραστούν για λίγο.

Οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από ξενοδοχείο της Κάντζας είναι σοκαριστικές. Το ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του για να ζεσταθούν οι άνθρωποι, οι οποίοι εξουθενωμένοι ξάπλωσαν ακόμα και στο πάτωμα για λίγη ώρα ξεκούρασης, όσο αυτό είναι δυνατό.

Εικόνες σοκαριστικές και απαράδεκτες, αφού εκτός του ότι έκλεισε ο υποτιθέμενος ασφαλέστερος και καλύτερος δρόμος της Αττικής, δεν υπήρξε καμία μέριμνα για τη σίτιση και τη διαμονή αυτών των ανθρώπων σε ένα βράδυ με πολύ κρύο, αλλά και καμία ενημέρωση.

Και όλα αυτά για ένα ακραίο καιρικό φαινόμενο που το περιμέναμε μέρες, και άρα υπήρχε και χρόνος για να προβλεφθούν και να αποτραπούν τέτοια φαινόμενα.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες του xploremykonosnews.gr:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ F16 AΠΟ ΤΗΝ 111 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ – ΝΕΕΣ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ – ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

evosmos

Η ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού» για την 22χρονη Νικολέτα που μαχαιρώθηκε από ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΙΡΑΝΟ στην Ερμού

evosmos

Θρήνος στη Λάρισα: Αυτός είναι ο 21χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Πέμπτης

evosmos

Leave a Comment