ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: 600 αδέσποτα έξω από τη χωματερή – Απειλή για τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων

Σε χωματερή έξω από την πόλη της Ξάνθης, σε άθλιες συνθήκες, ζουν εκατοντάδες σκυλιά σύμφωνα με καταγγελία φιλοζωικής οργάνωσης της περιοχής.

«Είναι πίσω από το εργοστάσιο της ζάχαρης. 600 σκυλιά, ζώα άγρια που δεν πλησιάζονται», λέει, μιλώντας στο MEGA, η Άννα Μαρία Ζαφειριάδου, πρόεδρος φιλοζωικής οργάνωσης «Αδεσποτούλια Ξάνθης».

«Εμπλέκονται δύο δήμοι και ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον. Έχω αναφερθεί παντού, σε περιφέρεια, δήμους, υπουργείο, βουλευτές, δεν είχαμε άλλο τρόπο».

Όπως λέει η ίδια, τα σκυλιά πλέον «κανιβαλίζονται, τρώει το ένα το άλλο, είναι μια κατάσταση την οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συνταξιούχοι: Καλούνται στον ΕΦΚΑ για να δηλώσουν την εργασία τους

evosmos

Κάνουν έξωση σε μητέρα με ανάπηρο παιδί – Πλήθος κόσμου στο σημείο

evosmos

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Με… αστυνομική προστασία ο πρώτος γάμος μεταξύ δύο ανδρών στην Ελλάδα – Απασχόλησαν ένστολους για να μην… πειράξει κανείς τα ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ

evosmos

Leave a Comment