LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε η Καινούργιου: «Είναι ντροπή αυτό που έκαναν στην Βανδή, να την φωνάζουν μούμια & μάγισσα ενώ θρηνεί;»

Η κριτική και όσα γράφτηκαν στα social media για την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην κηδεία του Βασίλη Καρρά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση και οργή της Κατερίνας Καινούργιου.

“Πραγματικά δεν ντρέπεστε; Μπήκα στο Twitter, διάβασα τα σχόλια και έπαθα σοκ”
Κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής η παρουσιάστρια φανερά ενοχλημένη δήλωσε αρχικά: “Δεν θέλω να αναφέρω τα σχόλια που έγιναν για τη Δέσποινα Βανδή, για την εμφάνισή της στην κηδεία του Βασίλη Καρρά. Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, έγιναν πάρα πολλά σχόλια. Ντροπή και πάλι ντροπή”

“Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό αυτών των τύπων, των ανθρώπων που κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και βλέπουν μια γυναίκα, που πηγαίνει σε μια κηδεία, να αποχαιρετήσει έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ, σε τραγική κατάσταση, και σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση. Είναι οι ίδιοι που σχολίαζαν και την εμφάνιση στα μπουζούκια, οι ίδιοι που σχολιάζουν και τι φοράει” Πρόσθεσε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Για να κλείσει λέγοντας: “Πραγματικά δεν ντρέπεστε; Μπήκα στο Twitter, διάβασα τα σχόλια και έπαθα σοκ. Έβλεπα σχόλια και από γυναίκες, καλά δεν ντρέπεστε; Είστε με τα καλά σας; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα; Πήγε καταβεβλημένη σε μια κηδεία. Τι ψυχή έχετε ρε παιδί μου; Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας. Εύχομαι το 2024 κάποιους από εσάς να σας βρει με λίγη καλοσύνη μέσα σας. Συγχύστηκα”

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μέσα σε σακούλα, χωρίς ρούχα: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας για την 27χρονη Αναστάζια, έτσι “δείχνει” τον δολοφόνο της

evosmos

Στο θεωρείο της Βουλής η Ευγενία Μανωλίδου – Τι απαντά για τις φήμες περί ξυλοδαρμού

evosmos

Τι αλλάζει στα ταμπελάκια των σούπερ μάρκετ

evosmos

Leave a Comment