ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ξανά Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Μίλτος Τεντόγλου! Mέ άλμα στα 8, 22 μ. «πέταξε» για το χρυσό!

Η κορυφή του κόσμου είναι ξανά δική του! Ο Μίλτος Τεντόγλου υπερασπίστηκε τον τίτλο του από το Βελιγράδι και στέφθηκε για δεύτερη σερί χρονιά Παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου.
Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός, με τον Έλληνα πρωταθλητή να δίνει μεγάλη μάχη με τον Ιταλό Ματία Φουρλάνι. Οι δύο αθλητές ξεκίνησαν με 8.22 και ο αγώνας κρίθηκε στο δεύτερο καλύτερο άλμα (8.19 ο Τεντόγλου, 8.10 ο Φουλάνι). Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Κάρεϊ ΜακΛάουντ με 8.21.
Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε… αγριεμένος με το «καλημέρα» και έκανε μεγάλο άλμα στα 8.22μ.Την ίδια επίδοση έκανε και ο Ματία Φουρλάνι, με τους δύο αθλητές να πηγαίνουν χέρι-χέρι σε όλον τον αγώνα.

Στο δεύτερο άλμα του ο Τεντόγλου έμεινε λίγο κάτω από τα 8μ., πηδώντας συγκεκριμένα στα 7.94μ. Άλμα που, φυσικά, δεν τον άφησε ευχαριστημένο.

Στην τρίτη του προσπάθεια, ο Έλληνας πρωταθλητής πήδηξε μακριά και φαινόταν ότι έκανε ένα άλμα γύρω στα 8.30μ. όμως η προσπάθειά του δεν μετρήθηκε, ως άκυρη.

Ένας… μικρός χαμός έγινε στο τέταρτο άλμα. Ο Ματέο Φουρλάνι πέρασε για λίγα λεπτά στην κορυφή, αφού μέτρησε καλύτερη δεύτερη προσπάθεια από τον Τεντόγλου με 8.10. Ο Έλληνας πρωταθλητής, όπως συνηθίζει, απάντησε αμέσως με άλμα στα 8.15 και διατήρησε τη θέση του στην κορυφή.

Στην πέμπτη προσπάθεια ο Τεντόγλου πήδηξε στα 8.11 και ο Ιταλός στα 8.04, πηγαίνοντας σε φινάλε… θρίλερ.

Το φινάλε, ωστόσο, ήταν άδοξο για τον Φουρλάνι και ιδανικό για τον Τεντόγλου. Ο Ιταλός έκανε άκυρο, σφραγίζοντας, ουσιαστικά την κορυφή για τον Έλληνα πρωταθλητή, που χωρίς άγχος πήδηξε στα 8.19μ.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ξυλοδαρμός μαθήτριας Γυμνασίου σε σχολείο των νοτίων προαστίων: Καταγγελίες της μητέρας για απειλές

evosmos

Η ανακάλυψη ναυαγίου στο Νείλο αποδεικνύει ότι ο Ηρόδοτος έχει δίκιο – μετά από 2.469 χρόνια

evosmos

Στον εισαγγελέα η υπόθεση με την τρίλιζα στα οπίσθια 7χρονου στο Βόλο – Κι άλλες καταγγελίες για το συγκεκριμένο σχολείο

evosmos

Leave a Comment