ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ COCA COLA – ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ. ΣΙΝΩΝΟΠΕΤΡΑΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ “AVATON” – ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μία ιστοσελίδα στο διαδίκτυο που διοργανώνει προσκυνήματα στο Άγιον Όρος (μάλλον απευθύνεται κυρίως σε Ρωσόφωνους), προσφέρει την κάτωθι υπηρεσία στους πελάτες της:

«Μπορείτε να επιλέξετε την Αγιορείτικη Ιερά Μονή και τον τύπο της μνημόνευσης, να παραγγείλετε μνημόσυνο, σαραντολείτουργο, προσευχή για θεραπεία ή για τη σύλληψη του παιδιού, την εύρεση δουλειάς ή άλλων σημαντικών για εσάς γεγονότων.»

και λίγο πιο κάτω αναφέρει το εξής:

«Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το Athos Guide δεν κάνει καμία παρακράτηση. Όλο το ποσό της δωρεάς σας μεταφέρεται στην Ιερά Μονή της επιλογής σας.»

Οι πελάτες έχουνε να επιλέξουν μεταξύ δύο Μονών και μίας Σκήτης.

1.Μονή Βατοπαιδίου
2.Μονή Παντοκράτορος
3.Σκήτη Αγίου Παντελεήμονος

Ανάλογα με την Μονή, τον τύπο μνημόνευσης (υπέρ υγείας, αναπαύσεως κτλ) και το «ιερό κειμήλιο» (έτσι αναφέρονται στις Ιερές Εικόνες) οι τιμές διαφέρουν. Δεν τα έχω ψάξει όλα αλλά ας δούμε δύο παραδείγματα:

agion
Στη Μονή Βατοπαιδίου για την Εικόνα της Παναγίας Παντάνασσας έχουμε τα εξής:

Στην προσκομιagion1

δή η ταρίφα ανεβαίνει.

Οι επιλογές βεβαίως για όλες τις Μονές, για τις προσευχές και για τις Εικόνες είναι πολύ περισσότερες, πάντα με το «συνιστώμενο ποσό δωρεάς» στο κάτω μέρος! Μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

Είναι αυτό το Άγιον Όρος που μας έμαθαν οι Άγιοι; Έχω μείνει από λόγια, πραγματικά.

Πηγή: tasthyras.wordpress.com

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Δρόμος περνά μέσα από… προαύλιο σχολείου στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας [ΦΩΤΟ]

evosmos

Σφοδρή αντίδραση από Π.Πολάκη για πρόστιμο 300€ από αστυνομικούς σε εργαζόμενο: «Είστε ελεεινοί και απαράδεκτοι»

evosmos

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το «112» στο κινητό σας τηλέφωνο

evosmos

Leave a Comment