ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά η μάνα του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη: «Να τον αφήσει ήσυχο η Μαλλιωτάκη – Μόνο το χρήμα ερωτεύτηκε»

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη και την πρώην σύντροφό του Πόπη Μαλλιωτάκη, με αφορμή την πρόταση που δέχτηκε η ίδια να κάνει reality τη ζωή της.

Η μητέρα του επιχειρηματία που έπεσε νεκρός από σφαίρες εκτελεστών, μπροστά στην τότε σύντροφό του Αγγελική Ηλιάδη, ξέσπασε σήμερα με δηλώσεις της, ζητώντας να αφήσουν ήσυχο τον γιο της.

«Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο εκεί που είναι κι αν θέλουν τη δημοσιότητα να γυρίσουν σε ταινία τον εαυτό τους, την κόρη της, τον γιο της. Να αφήσουν τη μνήμη μου του παιδιού μου ήσυχη. Καταρχήν δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το παιδί μου, ούτε ένα κερί δεν του άναψαν. Δεν θέλω να αναφερθούν γύρω από τον γιο μου» είπε και στράφηκε με σκληρά λόγια κατά της Μαλλιωτάκη:

«Η Πόπη δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα. Δεν το λέω εγώ, το έλεγαν όλοι, οι υπηρέτριες. Τον μικρό, τον Μπαμπίνο, έχω να τον δω από τα εξάμηνα του πατέρα του», δήλωσε σήμερα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος: «Είμαστε παντοδύναμοι και θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί» (φώτο)

evosmos

Ολοκληρώθηκε η ρυμούλκηση του ιστορικού αντιτορπιλικού «Βέλος»

evosmos

Φολέγανδρος: «Είχε επίγνωση του άδικου των πράξεών του», λέει η εισαγγελέας για τον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς

evosmos

Leave a Comment