ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός μαθήτριας Γυμνασίου σε σχολείο των νοτίων προαστίων: Καταγγελίες της μητέρας για απειλές

Ένα περιστατικό σχολικής βίας έρχεται στη δημοσιότητα με θύμα μία μαθήτρια Γυμνασίου, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής σχολείου των νοτίων προαστίων.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό κανάλι, που μετέδωσε και το σχετικό βίντεο, η κοπέλα δέχθηκε επίθεση από συμμαθήτριά της, ενώ άλλοι συμμαθητές την βιντεοσκοπούσαν.

«Η συγκεκριμένη κοπέλα απειλούσε την κόρη μου, λέει η μητέρα του θύματος και προσθέτει: «οι απειλές συνεχίζονται λέγοντας στην κόρη μου “πώς σου φάνηκε το ξύλο, θα φας κι άλλο”».

Οι υπόλοιποι συμμαθητές, όχι μόνο δεν παρεμβαίνουν αλλά φαίνεται να κρατούν το θύμα όταν πάει να αντεπιτεθεί ενώ άλλοι επευφημούν καθώς πέφτουν κλωτσιές και χαστούκια.
«Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν θέλει να πάει στο σχολείο. Μάλιστα η κόρη μου πήρε αποβολή λέγοντας ότι έβαλε τον εαυτό της σε κίνδυνο», καταλήγει η μητέρα του θύματος της επίθεσης.
Πλέον αναμένεται η παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας που έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Μεσολόγγι: Βίντεο ντοκουμέντο – Οι κινήσεις του κρεοπώλη μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη

evosmos

Φρίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια: Κτήνος βίασε 18χρονη κοπέλα ενώ περίμενε να γίνει πατέρας

evosmos

Τρεις περιφερειάρχες ζητούν επιχορήγηση 5.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις

evosmos

Leave a Comment