ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός 4χρονου: Διασωληνωμένος, με πολλαπλές κακώσεις – Το ιατρικό ανακοινωθέν του «Αγ. Κυριακού»

Διασωληνωμένος, σε βαριά κατάσταση και με πολλαπλές κακώσεις είναι ο 4χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατριό του, σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού».

ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

από το Γ.Ν.Π.Α. «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ» και την 1η ΥΠΕ Αττικής

1. Γνωρίζεται ότι ανήλικος, άρρεν, (Χ.Ρ.), Ρομά, 4 ετών, την 10/01/2024 (17:30 hrs) διακομίσθηκε μέσω Σ/ΕΚΑΒ, από Γ.Ν. Θριάσιο στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Π.Α. «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ», με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

2. Στο Γ.Ν. Θριάσιο (Αρχική διακομιδή), διαπιστώθηκε επηρεασμένο επίπεδο συνείδησης και βαριά νευρολογική σημειολογία, διασωληνώθηκε αμέσως και υπεβλήθη σε απεικονιστικό έλεγχο όπου η αξονική τομογραφία εγκεφάλου ανέδειξε υποσκληρίδιο αιμάτωμα δεξιά και εγκεφαλικό οίδημα.

3. Εισήχθη αμέσως στη Μονάδα του Γ.Ν.Π.Α. «Π. & Α. Κυριακού», ετέθη σε αποιδηματική φαρμακευτική αγωγή και υπεβλήθη εκ νέου σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου με σταθερά ευρήματα.

4. Βρίσκεται σε βαριά κρίσιμη κατάσταση και εμφανίζει πολλαπλές κακώσεις με ασαφή μηχανισμό κάκωσης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Πέθανε η Σάσα Μανέττα, η πρώτη παρουσιάστρια της ΕΡΤ

evosmos

Επίθεση με βιτριόλι: Πώς ο… ύπνος του ταξιτζή χάλασε το «τέλειο έγκλημα»

evosmos

Καταγγελία σοκ! Τού έδωσαν εξιτήριο και πέθανε το ίδιο βράδυ. Ο σπαραγμός της 84χρονης μητέρας του

evosmos

Leave a Comment