ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός του ΚΤΕΛ Ξάνθης κατέβασε κοπέλα γιατί φορούσε κοντή μπλούζα (VIDEO)

Ακινητοποίησε το όχημα και επέμενε να κατέβει το ζευγάρι από το λεωφορείο, λέγοντας πως πρόκειται για… σύσταση
Ένα νέο περιστατικό σεξισμού καταγράφηκε εντός ενός λεωφορείου ΚΤΕΛ στην Ξάνθη, όταν ο οδηγός ζήτησε από νεαρή κοπέλα να κατέβει γιατί τα ρούχα της δεν ταίριαζαν στην αισθητική του.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία νεαρή κοπέλα ανέβηκε στο όχημα φορώντας ένα crop τοπ, μόλις την είδε ο οδηγός της ζήτησε να κατέβει διότι κατά την γνώμη του ήταν προκλητικά ντυμένη.

Η κοπέλα και ο σύντροφος της αντέδρασαν και με λογικά επιχειρήματα προσπάθησαν να αντικρούσουν την ακραία άποψη του οδηγού, ο οποίος επέμενε να κατέβει το ζευγάρι από το λεωφορείο, ακινητοποιώντας το όχημα και αφήνοντας τους επιβάτες του δρομολογίου να περιμένουν και να παρακολουθούν αποσβολωμένοι το σκηνικό.

Ο οδηγός επέμενε να απαιτεί από το ζευγάρι να κατέβουν λέγοντας πως πρόκειται απλά για μια… σύσταση, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως κανένας από τους υπόλοιπους επιβάτες του ΚΤΕΛ δεν αντέδρασε. Πηγή: avgi.gr

Δείτε το video:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ: Νεκρός σε τροχαίο 55χρονος αστυνομικός

evosmos

Το επικίνδυνο μήνυμα που δεν πρέπει ποτέ να ανοίξεις στο κινητό σου, έτσι αδειάζουν λογαριασμούς οι απατεώνες

evosmos

Επιδόματα: Ποια θα καταβληθούν στις 28 Φεβρουαρίου – Πότε θα δοθεί το επίδομα προσωπικής διαφοράς

evosmos

Leave a Comment