ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: «Έφυγε» και η μητέρα των δύο αδελφών που βρέθηκαν νεκροί στις αρχές Ιουλίου

Η ηλικιωμένη γυναίκα πέθανε το Σάββατο χωρίς να γνωρίζει πως τα δυο παιδιά της, είχαν φύγει από τη ζωή πριν από 1,5 μήνα
Με δραματικό τρόπο έπεσε η αυλαία για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχτηκε από τις αρχές Ιουλίου στην οδό Σμύρνης, στην Πάτρα.

Θυμίζεται ότι στις 2 Ιουλίου βρέθηκαν νεκρά δυο αδέλφια, μέσα στο σπίτι τους. Ο ένας ήταν ηλικίας 45 χρόνων και άλλος 54 χρόνων, ενώ η μητέρα τους νοσηλευόταν σε ίδρυμα της περιοχής.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, «έφυγε» κι αυτή από τη ζωή, χωρίς να γνωρίζει πως τα δυο παιδιά της, είχαν πεθάνει πριν από 1,5 μήνα.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει συγκίνηση σε όλη την Πάτρα, καθώς μέσα σε μερικές εβδομάδες, ξεκληρίστηκε μια ολόκληρη οικογένεια.

Πηγή: Tempo24.news

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Flyover: Πέντε μήνες πίσω η παράδοση του έργου – Μετατέθηκε για τις 14/5/2027

evosmos

Ικαρία: Με τη σορό του παιδιού του που πνίγηκε ταξιδεύει για Πειραιά ο Οδυσσέας Σταμούλης

evosmos

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητάει νέο γονιδιακό έλεγχο για τα τρία νεκρά παιδιά

evosmos

Leave a Comment