ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑντίΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΣΩΤΗΡΑΚΗ

Επειδή η αλήθεια πρέπει να λέγεται και να διαβάζεται, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον Πρόεδρο της Κοινότητας Εύοσμου και στον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Σωτηράκη και να τους ευχαριστήσουμε:
1. Διότι χρησιμοποιούν τις προτάσεις μας για την ανάπλαση της οδού Α. Τρίτση στον Εύοσμο, τις οποίες είχαμε καταθέσει επισήμως στο Συμβούλιο τον Ιούλιο του 2020, με την επισήμανση όμως να ξεκινήσουν έργα από τις υποβαθμισμένες περιοχές της Κοινότητας για να υπάρχει ισότητα στην ανάπτυξη όλων των περιοχών προς όφελος των Δημοτών μας.
2. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι με τα έξοδα της παγίας προκαταβολής που έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει η Κοινότητα (3000 ευρώ ετησίως) θα μπορούσε πολύ εύκολα εδώ και δύο χρόνια,να βελτιώσει τον φωτισμό (αλλαγή λαμπτήρων) και να ολοκληρώσει την διαγράμμιση των διαβάσεων, όχι μόνο στην Α. Τρίτση αλλά και σε άλλες οδούς του Εύοσμου .
3. Για το θέμα του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, ακόμα περιμένουμε να μας υποδείξετε ποιο είναι το Δημοτικό κτήριο φυλασσόμενο (όπως προβλέπει η νομοθεσία) στην οδό Α.Τρίτση, για να πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση του.
4. Επίσης περιμένουμε να μας ενημερώσει ο κ. ΑντίΔΗΜΑΡΧΟΣ, πόσοι υπάλληλοι του Δήμου είναι πιστοποιημένοι για την χρήση του απινιδωτή.
Σας επισυνάπτουμε τις προτάσεις μας που είχαμε καταθέσει στις 14/06/2020.
Σύμβουλοι Κοινότητας Εύοσμου
Αγγελόπουλος Στυλιανός, Πασχαλέρης Σωκράτης,
Τσιαπανίτης Βασίλειος, Τράικος Αριστείδης

ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

..ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
ΣΤΟΝ ΑντίΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΣΩΤΗΡΑΚΗ

Επειδή η αλήθεια πρέπει να λέγεται και…

Δημοσιεύτηκε από Ιωάννης Καμαρινός στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΔΗΜΟΣ Κορδελιού – Ευόσμου: Απάντηση του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, στην ενορχηστρωμένη επίθεση της αντιπολίτευσης, περί ανευθυνότητας και ανετοιμότητας της διοίκησης να αντιμετωπίσει την υγειονομική κρίση στις υπηρεσίες του Δήμου

evosmos

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Μπούκαραν με καραμπίνα σε super market του Μασούτη στον Εύοσμο

evosmos

Ιωάννης Καμαρινός: ..ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!

evosmos

Leave a Comment