ΕΛΛΑΔΑ

Ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης – Α.Γεωργιάδης: «Πέσαμε τελείως έξω με τον κορωνοϊό»

Η κυβέρνηση μέσω του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, παραδέχθηκε για πρώτη φορά την αποτυχία της στην διαχείριση του κορωνοϊού, την οποία προσπαθεί να «καλύψει» και με δεύτερο lockdown το οποίο επιδεινώνει την κατάσταση!

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή κι ενώ αρχικά επέμενε ότι οι πολίτες ευθύνονται(!) για το δεύτερο lockdown, τελικά ουσιαστικά ομολόγησε πως η κυβέρνηση έπεσε «τελείως έξω» με το… πρώτο lockdown το οποίο οδήγησε σε οικονομική καταστροφή κι αναγκαστικό άνοιγμα του τουρισμού, το οποίο με τη σειρά του οδήγησε σε αύξηση των κρουσμάτων την οποία τώρα προσπαθούν να καλύψουν με δεύτερο lockdown.

Ερώτηση: Κάτι που δεν διαχειριστήκατε σωστά πέρα από την ατομική ευθύνη, μπορείτε να μου πείτε; Γιατί μέχρι τώρα λέτε για την ατομική ευθύνη;

Απάντηση: «Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι.

Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου.

Σε αυτή μας την συγκέντρωση δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ότι αναμέναμε».

Μπορεί ο κ.Γεωργιάδης να «τα ρίχνει» στον τουρισμό αλλά η αλήθεια είναι πως η κυβέρνηση «αναγκάστηκε» να ανοίξει άρον-άρον γιατί είχε κλειδώσει ολοκληρωτικά τη χώρα με… 30 κρούσματα την ημέρα και μάλιστα πανηγύριζε για αυτή της την απόφαση, ενώ ήξερε πως είχε μπροστά της έναν ακόμα σκληρό χειμώνα πριν το εμβόλιο.

Με λίγα λόγια ουσιαστικά ο Γεωργιάδης ομολόγησε πως η αποτυχία ευθύνεται το πρώτο Lockdown το οποίο επιβλήθηκε πρόωρα και αχρείαστα καταστρέφοντας την ελληνική οικονομία και αναγκάζοντας να εξαρτάται από τους ξένους τουρίστες το καλοκαίρι.

Το χειρότερο είναι πως η κυβέρνηση προσπαθεί να «καλύψει» το πρώτο lockdown με ένα δεύτερο… καταστροφικότερο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΠΙΚΟ! Πέταξε τα στήθη της έξω σε πανηγύρι και ο οργανοπαίκτης έπαιζε… κλαρίνο (Βίντεο)

evosmos

Αίθρα Λυκουρέζου: Κρίμα που δεν ζει η μαμά μου να δει τη μεταμόρφωσή μου. Ο πατέρας μου το έμαθε όταν έγινα 25

evosmos

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥ – ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ “ΕΦΥΓΕ” ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

evosmos

Leave a Comment